CGI

Seniora projektledare, Malmö

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö
Annonserat
den 19 december 2016
Stängs
den 15 oktober 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker förstärkning till CGI och letar efter dig som vill dra nytta av de möjligheter som ett internationellt företag av vår storlek kan ge.

Vår vision: ”Att vara en ledande global leverantör av IT- och affärs-processer i världsklass som hjälper våra kunder att lyckas”

Delar du vår dröm: ”Att skapa en miljö där vi trivs med att arbeta tillsammans och, som ägare, bidra till att bygga ett företag som vi kan vara stolta över”. Då är det dig vi letar efter!

Vi söker dig som talar våra kunders språk och förstår deras verksamhet och vill vara med och hjälpa dem i sin förändringsresa. Du skall driva projekt i kunders regi samt i CGI-ägda projekt. Du kommer att ingå i ett team i Malmö och jobba med våra kunder inom respektive bransch i samarbete med kollegor i Malmö, på andra orter i Sverige och i andra länder.

Som projektledare hos CGI kommer du att få roller där du förväntas kommunicera med verksamhet och IT. Du behöver kunna hantera alla intressenter, ta ansvar för projektbudget, leda teamet mot projektmålet samt skapa god teamkänsla och arbetsklimat. Eftersom projekten är varierande så får du chans att driva dem enligt olika projektmetoder, t ex får du arbeta i både agila och vattenfallsprojekt.

Projekten kan vara av olika storlek. Ofta kör du ett stort alternativt komplexa riskprojekt på heltid eller men ibland delar du din tid mellan några mindre projekt.

Våra projekt drivs på såväl svenska som engelska.

För mer information, kontakta

ANNA-KARIN PÖRSCKE 040-693 3525 Manufacturing
KARIN LILJENGREN 040-693 3532 Offentlig sektor
MAGNUS HOLGERSSON 0706-443858 Utilities


På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • Agile / Collaborative Method
  • English
  • Project Management
  • Swedish

Liknande jobb

Liknande jobb