Erfaren systemtekniker

Plats
Kinda, Östergötland
Lön
Månadslön
Annonserat
den 19 december 2016
Stängs
den 15 januari 2017
Ref:
systemtekniker
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Kommunalförbundet ITSAM är samverkan av sex kommuners IT-drift. Vi driftar kommunernas servrar, system, IT-säkerhet och har en Servicedesk som hanterar supportärenden. ITSAM driver även fiberprojekt och stöttar kommunerna mot målet att 90% av Sveriges befolkning ska ha tillgång till 100Mbit bredband år 2020.

Totalt har våra medlemskommuner drygt 8000 klienter och 350 servrar. Virtualiseringsgraden ligger på 95% och miljön är till största delen Microsoftbaserad.

För att leverera IT-tjänster till 15 000 anställda och elever i regionen är vi idag 50 personer. Nu behöver vi bli 51.


ITSAM söker en erfaren Systemtekniker

Brinner du för teknik, skapa kreativa lösningar och kan backa upp det med erfarenhet?  Då är detta tjänsten för dig! 

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta i ett team med sju tekniker som tillsammans ansvarar för att drifta servrar, verksamhetssystem, identitetshantering, samt utveckla tjänster som stöttar verksamheternas processer. Du kommer vara delaktig i flera införandeprojekt där teknik och verksamhet möts med ambition att få full effekt av investeringarna.

Som systemtekniker har du stora möjligheter att påverka och driva utvecklingen framåt. Din kunskap och erfarenhet kommer till god användning i en organisation som har stora utvecklingsprojekt framför sig under många år framöver. Förutom att erbjuda en stabil, säker och kostnadseffektiv IT-miljö har ITSAM även ansvar för IT-strategi och effektivisering.

Profil

För att fylla denna roll ser vi att du har minst fem års erfarenhet av serverdrift och har mycket goda erfarenheter av Microsofts plattform, SQL, SCCM/SCOM med fokus på SC och VMware. Stor vikt läggs också på kunskap inom Exchange 2013, lagring, IIS och backup.
Som person är du serviceinriktad och tycker om att arbeta med människor. Vi arbetar mycket i team, men krav på självständigt arbete ställs.

Vi vill att du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vem trivs här?

ITSAM är en arbetsplats med service i fokus och tekniken är ett verktyg att uppnå de kraven vi har på oss, både från kommunerna och de lagkrav som ställs. Vi arbetar som ett team och ser till att IT-leveransen sker på bästa sätt.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en teknikfylld arbetsplats med hög fart, och en god laganda där vi tillsammans levererar resultat. Friskvårdsbidrag, aktiviteter och fortbildning är några förmåner vi har på jobbet, förutom trevliga kollegor.

Är du intresserad? Sök nu!

Urval och intervjuer sker löpande då tjänsten kommer tillsättas omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Tjänsten är på heltid och tillsvidare.

Kontaktinformation

Kontaktpersoner Susanne Korduner, Förbundsdirektör susanne.korduner@itsam.se
0702087361, 049419754

Björn Jönsson,tf utvecklingschef
bjorn.jonsson@itsam.se
0725255482, 049419713

Fackliga kontaktpersoner

Andreas Karlsson
andreas.g.karlsson@itsam.se
0705907751, 049419751.