Förvaltningsledare IT, Centrum för IT Västerås

Plats
Västerås, Västmanland
Annonserat
den 19 december 2016
Stängs
den 15 januari 2017
Ref:
20160972
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsuppgifter

Som Förvaltningsledare IT bedriver du professionellt IT-systemförvaltningsarbete inom Landstinget Västmanland genom att leda, styra och koordinera aktiviteter och funktioner inom ett/flera förvaltningsobjekt. Arbetet ska styras utifrån den systemförvaltningsmodell som Landstinget nyttjar (pm3). Du ansvarar för tjänsteleverans utifrån fastlagd systemförvaltningsplan.

Om arbetsplatsen

Är du en handlingskraftig och resultatorienterad ledare med stort kundfokus, så kan det här vara din nästa arbetsplats! Här får du bedriva professionellt IT-systemförvaltningsarbete i en verksamhet som är föränderlig och samtidigt skapa affärsnytta tillsammans med andra duktiga medarbetare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare erfarenheter av att jobba med IT-systemförvaltning och innehar teknisk IT-förståelse där kravhantering är en viktig del. Du är utbildad och/eller certifierad förvaltningsledare IT eller motsvarande som har högskole-/universitetsutbildning inom adekvat område, gärna med inriktning mot systemvetenskap. Projektledarkompetens är meriterande.

Vi ser att du har erfarenhet av att arbeta enligt förvaltningsmodellen pm3 och utifrån ITIL:s ramverk. Du har goda kunskaper inom intresse-, nytto- och riskanalysarbete samt grundläggande budgetkunskaper. Du behärskar svenska språket flytande i både tal och skrift.

Du är en naturlig ledare som anser att samarbete är en förutsättning för att uppnå bästa resultat inom ansvarsområdet. Du är resultatinriktad och har hög grad av servicekänsla där kunden är i fokus. Du kommer gärna med kreativa lösningar på problem i en positiv och entusiastisk anda. Vi ser att du är strukturerad och kan planera och organisera ditt arbete, så att tidsramar följs och att kvalitén på resultatet blir högt.

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 15 januari 2017.

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!
Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.
Landstinget Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.
Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Landstinget Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 6 500 anställda. Landstingets huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Linda Fasth
Verksamhetschef IT-tjänster
021-17 43 29

Thomas Lund
Vision
021-17 61 79