Nox Finans/Fortnox rekryterar två Systemutvecklare i PHP!

Rekryterare
Plats
Växjö
Annonserat
den 19 december 2016
Stängs
den 1 februari 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Nox Finans är ett dotterbolag till Fortnox, Sveriges största webbaserade affärssystem som levererar produkter som underlättar en företagares vardag. Nox Finans startades 2014 med huvudkontor i Malmö och erbjuder tjänster för att ta hand om faktureringen för företag samt koppla finansiella tjänster kring detta. Eftersom det är helt integrerat i Fortnox så erbjuds Nox Finans tjänster till alla som använder Fortnox. Besök www.noxfinans.se om du vill läsa mer om bolaget.


I över 15 år har vi förenklat vardagen för tusentals småföretagare. Det hade vi inte kunnat göra utan engagemanget från alla fantastiska medarbetare. Hos oss är alla viktiga. Och vi vet att varje medarbetares unika egenskaper är vår viktigaste resurs i vår strävan att fortsatt skapa morgondagens system för Sveriges småföretagare. Vi växer med våra framgångar och vi har plats för dig. Tillsammans gör vi det möjligt.

Vill du arbeta i ett expansivt företag, med nya tekniker och utveckla morgondagens system för Sveriges småföretagare? Sök då denna tjänst. Vi söker nu PHP-utvecklare till vår utvecklingsavdelning på Nox Finans.

Om tjänsten
Som systemutvecklare på Nox Finans arbetar du med andra utvecklare, produktägare, testare samt medarbetare på driftavdelningen. Du kommer att arbeta i ett scrumteam som tar stort eget ansvar och utvecklar och underhåller våra program. Du utvecklar i hela stacken. Allt ifrån frontend i Backbone och React till backend i PHP till PostgreSQL-databasen.

Om dig
Vi söker dig som har 3-5 års erfarenhet som systemutvecklare och gillar att utveckla i webbstacken. Vi ser att du har erfarenhet av utveckling i Javascript, PHP och förmodligen några andra språk. Du har erfarenhet av MVC och att arbeta med och utveckla REST-API:er. Då du kommer att arbeta tillsammans med andra i ett litet team, men som en del av hela Fortnox, så krävs det också en förmåga att kommunicera väl med olika människor, en förmåga och vilja att lära nytt och att sprida din egen kunskap.

Vad kan vi på Nox Finans erbjuda dig?
Vi kan erbjuda dig en intressant och spännande tjänst där du får stor möjlighet att påverka. Du kommer ingå i ett dynamiskt utvecklingsteam där engagemang och prestigelöshet är nyckeln till framgång. Nox Finans/Fortnox är ett mycket expansivt företag, med den senaste tekniken där arbetsuppgifterna präglas av stor variation. Här väntar många nya spännande utmaningar, tillsammans med ett fantastiskt team kommer du vara med om att sjösätta produkter som används av tusentals människor varje dag, där bara din egen kreativitet sätter gränserna!

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar vi med Experis IT. Vid frågor om tjänsten kontakta Jenny Järgren, rekryteringskonsult på Experis IT, telefon 0470-74 55 95 eller jenny.jargren@se.experis.com. Du ansöker till tjänsten endast via registrerad eller bifogad CV på www.experis.se. Urval kommer att ske löpande sök därför tjänsten så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!