Nox Finans/Fortnox rekryterar en Teknikinriktad Produktägare!

Rekryterare
Plats
Växjö
Annonserat
den 19 december 2016
Stängs
den 1 februari 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Nox Finans är ett dotterbolag till Fortnox, Sveriges största webbaserade affärssystem som levererar produkter som underlättar en företagares vardag. Nox Finans startades 2014 med huvudkontor i Malmö och erbjuder tjänster för att ta hand om faktureringen för företag samt koppla finansiella tjänster kring detta. Eftersom det är helt integrerat i Fortnox så erbjuds Nox Finans tjänster till alla som använder Fortnox. Besök www.noxfinans.se om du vill läsa mer om bolaget.

Vi söker nu en produktägare som kan fortsätta arbetet med att utveckla ett modern och skalbart system.

Om tjänsten
Som produktägare ansvarar du för både den strategiska roadmappen för produkten men även att produkten dagligdags levererar den kvalité som våra kunder förväntar sig. Du ansvarar för att ta fram roadmap och kravspecifikationer utifrån både interna och externa intressenters kravställningar och prioriterar backloggen. Du arbetar som en del av vårt utvecklingsteam och ser till att arbetet går framåt med en hög kvalitet.

Du har i din roll tillgång till ett dedikerat team bestående av kravanalytiker, testare och utvecklare som enbart arbetar med Nox Finans produkter. Tjänsten innebär att du måste ha lätt att skapa förståelse för avancerade processer och kunna bryta ner dessa till kravspecifikationer som kommuniceras till både utvecklare, testare och supportpersonal.

Om dig
Vi söker dig med stor erfarenhet, kunskap och intresse att driva större tekniska utvecklingsprojekt men samtidigt blir motiverad av kontakten med våra kunder. Du skall tycka om att arbeta både strategiskt och operativt. Det är meriterande om du har erfarenhet av systemutveckling eller en teknisk förståelse för vad en systemutvecklare gör och hur system är uppbyggda.

Som person är du är driven, kommunikativ, professionell och har god förmåga att hantera och förvalta goda relationer både externt och internt. Vi ser att du är öppen till sinnet och har förmåga att se nya möjligheter och omvandla dem till konkreta uppgifter som du därefter ser till att förverkliga tillsammans med ditt team. Du trivs i en roll där du får driva utveckling framåt och arbeta proaktivt, då du har ett öga för förbättringspotential. Vidare tar du ansvar för dina arbetsuppgifter, strukturerar ditt arbete och utvecklar det i linje med Nox Finans övergripande strategi

Vad kan vi på Nox Finans erbjuda dig?
Vi kan erbjuda dig en väldigt intressant tjänst med mycket ansvar där du får stor möjlighet att påverka. Nox Finans är inne i en expansiv fas som präglas av ett klimat med högt till tak och korta beslutsvägar i en väldigt kreativ arbetsmiljö, därför väntar många nya spännande utmaningar!

Övrigt
Tjänsten är placerad i Växjö och innebär en del resande.
Tillträde: snarast, enligt överenskommelse
Arbetstid: heltid

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar vi med Experis IT. Vid frågor om tjänsten kontakta Jenny Järgren, rekryteringskonsult på Experis IT, telefon 0470-74 55 95 eller jenny.jargren@se.experis.com. Du ansöker till tjänsten endast via registrerad eller bifogad CV på www.experis.se. Urval kommer att ske löpande sök därför tjänsten så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!