Fortnox rekryterar en Drifttekniker!

Rekryterare
Plats
Växjö
Annonserat
den 19 december 2016
Stängs
den 1 februari 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

I över 15 år har vi förenklat vardagen för tusentals småföretagare. Det hade vi inte kunnat göra utan engagemanget från alla fantastiska medarbetare. Hos oss är alla viktiga. Och vi vet att varje medarbetares unika egenskaper är vår viktigaste resurs i vår strävan att fortsatt skapa morgondagens system för Sveriges småföretagare. Vi växer med våra framgångar och vi har plats för dig. Tillsammans gör vi det möjligt.

Fortnox har över 140 000 kunder - vi söker nu en erfaren drifttekniker med passion för IT-säkerhet och programmering, som kan se till att dessa kunder får en fortsatt stabil och säker leverans av en produkt som är tillgänglig dygnet runt!


Arbetsbeskrivning
Som drifttekniker skall du ha en stor passion för Linux och brinnande engagemang för att leverera en stabil driftmiljö till våra kunder. Är du rätt person kommer du att få jobba nära våra utvecklingsteam och vara med i hela kedjan från design av en produkt till lansering och underhåll av produkten.

Du kommer att ingå i ett team med andra drifttekniker som har till uppgift att leverera en stabil drift till Fortnox kunder. Dina uppgifter kommer att vara varierande och du kommer att kunna få jobba med bland annat: IT-säkerhet, Övervakning, Optimering, Skalning och Automatisering. Samarbete med framförallt utvecklingsteamen är en av nycklarna för att vi skall få fram produkter som är stabila och lätta att drifta, därför är din förmåga att kommunicera viktig.

Tjänstens tyngdpunkt ligger på applikationsdrift men du bör också ha god förståelse för hårdvarusidan så som servrar, lagring och nätverk. Fortnox jobbar idag mycket aktivt med säkerheten i och omkring våra produkter. Det är också driftteamets uppgift att hålla sig uppdaterade på de senaste hoten och säkerställa att vi minimerar riskerna för intrång och andra attacker.

Om dig
Som person ser vi att du är social, noggrann, systematisk och självgående. Du dokumenterar ditt arbete löpande. Vi håller just nu på att effektivisera vår driftmiljö med nya tekniker så som Kubernetes och Docker-containrar. Då vi har väldigt många kunder jobbar vi även mycket med skalning och med HA-lösningar samt har ett stort fokus på IT- och Informationssäkerhet. Har du dessutom lite koll på programmering i t ex. Java eller PHP ser vi det som ett plus likaså om du har jobbat i ett företag som är ISO27000-certifierat.

Vad kan vi på Fortnox erbjuda Dig?
Vi kan erbjuda dig en intressant och spännande tjänst där du får stor möjlighet att påverka och arbetsuppgifterna präglas av stor variation. Du kommer ingå i ett team där engagemang, ansvar och prestigelöshet är nyckeln till framgång.

Vi befinner oss i en mycket expansiv fas, där förändring och flexibilitet är ledorden. Här väntar många nya spännande utmaningar, tillsammans med ett fantastiskt team kommer du vara med om att sjösätta produkter som används av tusentals människor varje dag, där bara din egen kreativitet sätter gränserna!

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar vi med Experis IT. Vid frågor om tjänsten kontakta Jenny Järgren, rekryteringskonsult på Experis IT, telefon 0470-74 55 95 eller jenny.jargren@se.experis.com. Du ansöker till tjänsten endast via registrerad eller bifogad CV på www.experis.se. Urval kommer att ske löpande sök därför tjänsten så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!