CGI

Applikationsdriftstekniker, Malmö

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö
Annonserat
den 21 december 2016
Stängs
den 17 oktober 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker en rutinerad driftstekniker med inriktning mot applikationsdrift som vill sätta fart på karriären med placering i ljusa lokaler i centrala Malmö.

Som driftstekniker hos HRM Public Heroma kommer du att arbeta med förvaltning och driftssättning av våra Saas och fjärrdriftskunder. Du kommer att arbeta i ett team men också individuellt, vilket sätter krav på att du är en pådrivande person som tycker om attt hjälpa till där det behövs och som inte är rädd att utmana dig själv och dina kollegor.

Teamet hanterar idag kontinuerlig drift av Heroma, ett helhetsåtagande för våra kunder, som avser både server och applikationsdrift, åt 37 olika Heromakunder med dryga 200 000 lönespecifikationer som betalas ut månatligen.

Applikationsdriften är helautomatiserad i verktyget Active Batch där det dagligen körs mer än 100´000 batchjobb.

Heroma är en dynamisk helhetslösning som omfattar alla de processer som ingår i dagens HR-arbete. Från administration till planering och uppföljning, erbjuder Heroma effektivt rollbaserat systemstöd i alla led. Heroma ger stöd både för den dagliga driften och också det långsiktiga personaladministrativa arbetet.

Heroma används av drygt 70 kunder inom stat, kommun och landsting i Sverige och betalar i dagsläget ut lön till drygt 600 000 personer månatligen. Som exempel på kunder kan nämnas Luftfartsverket, Stockholms läns landsting, Uppsala kommun, Posten.

 • Kontinuerlig applikationsdrift.
 • Förbättring och vidareutveckling av existerande lösningar
 • Buggfixning och problemlösning.
 • Uppsättning av nya kunder


Vi ser gärna att du har erfarenhet inom applikations och serverdrift i bagaget samt ett teknik och människointresse. I urvalet för denna tjänst kommer vi att värdesätta din målmedvetenhet och drivkraft att arbeta som driftstekniker minst lika högt som din teoretiska utbildningsbakgrund.

Vi ser att du har erfarenhet/kunskap inom:

 • Databashantering; DB2 och SQLServer
 • MS RDS, Citrix
 • Hyper V
 • Önskvärt är också erfarenhet i någon form av automatiseringsverktyg som Active Batch

Som person är du en mångsidig problemlösare som drivs av att utvecklas. Du är prestigelös och flexibel i bemärkelsen att du lätt kan hoppa in och hjälpa till där det behövs. Vi ser att du är kommunikativ, kvalitetsmedveten och energifull i ditt sätt att arbeta och att du är en social teamspelare som är beredd att visa framfötterna.

För mer information, kontakta gärna:

Jens Assarsson 0733-987752.


På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

 • Citrix
 • Database
 • DB2
 • SQL Server

Liknande jobb

Liknande jobb