CGI

SharePoint-utvecklare, Göteborg

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg
Annonserat
den 21 december 2016
Stängs
den 27 september 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

I rollen som utvecklare inom SharePoint arbetar du i allt från större projekt till mindre uppdrag med allt från frontend utveckling, konfigurering, kundutveckling till förvaltning. Du har din bas på CGIs kontor i Mölndal, men du arbetar till största del ute på uppdrag hos CGIs kunder i Göteborgsområdet. I rollen har du ett tätt samarbete med utvecklingsledare och projektledare och du arbetar oftast teambaserat.

CGI erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter, på sikt finns möjlighet att gå till en arkitektroll eller liknande utifrån ditt intresseområde.

Formella krav

  • Eftergymnasial utbildning inom data/IT
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom SharePoint
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska, mycket goda kunskaper i engelska
  • B-körkort

Språk: Engelska och svenska på hög nivå i såväl tal som skrift.

Placeringsort: Göteborg

Kontaktperson:

Anders Klingström, anders.klingstrom@cgi.com, +46708514534.


På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • .NET
  • Microsoft Sharepoint
  • Portal

Liknande jobb

Liknande jobb