CGI

Projektledare till fordonsindustrin, Göteborg

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg
Annonserat
den 21 december 2016
Stängs
den 27 september 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

För att kunna möta våra kunders behov söker vi Projektledare som kan delta i och leda våra kunders utveckling av processer och verktyg.

Fordonsindustrin är i en otroligt spännande och expansiv fas där CGI spelar en viktig roll. Våra konsulter berörs av det mesta som sker; exempelvis utvecklingen av självkörande bilar, framtagning av nya affärsmodeller samt att bidra till den digitala transformationen!

Du kommer primärt att arbeta hos våra kunder eller med våra tjänsteleveranser inom fordonsindustrin i rollen som projektledare. Våra åtaganden sträcker sig från små till stora projekt. Vanligtvis är vi inblandade i förändringsprojekt där både verksamhet och IT-system berörs. Som projektledare kan du komma att arbeta med projekt som innebär verksamhetsförändringar samt införande av nya IT-system.

Vi vill att du har en akademisk utbildning, gärna med inriktning mot produktutveckling eller produktion. Du bör ha arbetat inom produktutvecklingsprocessen och/eller produktionsprocessen. Erfarenhet av fordonsindustrin är en merit. Du bör ha en bred erfarenhet av teknik och kunskap inom ett par olika utvecklings- och projektmetoder (t.ex. Prince2, SCRUM, RUP). Är du PMI- eller IPMA-certifierad projektledare är det meriterande.

Vem är du?

Vi tror att du har akademisk utbildning med ovan nämnda kompetenser, med minst ett par års erfarenhet.

Som CGI-medarbetare är du prestigelös, ansvarstagande och initiativrik. Du är affärsdriven och vill addera värde för våra kunder och öka kompetensnivån hos dina kollegor genom att dela med dig. Du har en mycket god förmåga att kommunicera, är öppen, nyfiken och vill ständigt utvecklas. Du är även en mycket god organisatör som drivs av att leda mot fastställt mål. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska och är bra på att uttrycka dig i både tal och skrift.

Att arbeta på CGI

Du får arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling. Vi jobbar med alla delar i ett projekt, allt från förstudier till design, implementation och drift.

Med våra program för karriär- och kompetensutveckling sätter du tillsammans med din chef individuella mål och har alltid en tydlig plan för ditt nästa steg. Uppdragen i kombination med våra program för karriär- och kompetensutveckling kommer att bidra till att din professionella profil ständigt förstärks.

Vi har en öppen och generös företagskultur. Att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. Vi som arbetar här är drivna och motiverade. Att ha balans i livet är en självklarhet.

Kontaktperson:

Paula Kökeritz, tel 031 761 1432, paula.kokeritz@cgi.com.


På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • Automotive
  • PMI
  • Prince2
  • Prince2
  • Project Management
  • SCRUM

Liknande jobb

Liknande jobb