Systemutvecklare inom JAVA

Plats
Örebro
Annonserat
den 21 december 2016
Stängs
den 31 januari 2017
Ref:
Rs:2016:78
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du vara med i ett team som arbetar med stora mängder livsviktig data? Då har vi ett intressant jobb att erbjuda dig!

Arbetsuppgifter:
Vi söker nu en Javautvecklare till vår avdelning för systemutveckling. Som medarbetare hos oss får du vara med på en spännande resa i vidareutveckling av R7e-arkiv som är Sveriges mest framstående och ledande landstingsgemensamma system för elektronisk arkivering. Då flera landsting och regioner kontinuerligt arkiverar system till R7e-arkiv samtidigt som trenden går mot allt fler sammankopplade system så följer flera utmaningar, både ur lagringstekniskt perspektiv, men även sett till generell tillgänglighet genom olika gränssnitt.

I samverkan med verksamheten kommer du i rollen som systemutvecklare ingå i ett team som genomför kravanalys, design och utveckling av både nya och befintliga applikationer.

Kvalifikationer:

Du har relevant akademisk utbildning och erfarenhet av systemutveckling.

  • God förståelse för hela systemutvecklingsprocessen från design och konstruktion till test och implementation
  • Erfarenhet från systemutveckling inom enterprise java, samt några olika applikationsservrar och databasmotorer, och kan redogöra kortfattat hur du har kommit i kontakt med dessa.
  • Erfarenhet av agila utvecklingsmetoder och testdriven utveckling samt kan beskriva för och nackdelar med dessa.

Du är en person som tar initiativ och trivs bra att arbeta både självständigt och i grupp. Som person är du ansvarstagande, kvalitetsmedveten och har förmågan att kunna sätta sig in i vad verksamheten vill ha. Du har lätt för att samarbeta och du jobbar med helhetssyn utifrån kundens behov och fokus.
Du är kommunikativ och kan uttrycka dig väl på svenska, i både tal och skrift.

Anställningsform:
Heltid, tillsvidareanställning

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Tf Avdelningschef, Petter Eriksson, 019-6026061
Förvaltningsledare, Helena Aronsson, 019-6026178

Fackliga företrädare:
Vision, Malin Eriksson-Söderlund, 019-6022755
SACO, Tom Westerlund, 019-6026423

Verksamhetsbeskrivning:
Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och yrken inom områden som administration, fastigheter, IT, medicinsk teknik, kundtjänst, kost, städ, transport och logistik. Regionservice präglas av stort engagemang för service, samverkan och utveckling av arbetsmetoder. Våra 850 medarbetare är vår främsta tillgång för att göra ett gott arbete med kunden i fokus.

Område IT är en av de största IT-arbetsplatserna i länet med ca 140 medarbetare som ansvarar för att samordna och leda den snabba IT-utvecklingen inom en mängd olika verksamhetsområden. Region Örebro läns verksamheter präglas av ständig utveckling som innebär att vi inom IT måste ha en bred och hög kompetens för att kunna möta dessa utmaningar på ett så professionellt och effektivt sätt som möjligt. Vår IT-organisation har som målsättning att vi ska vara det självklara valet för våra kunder beträffande IT- och e-hälsofrågor. Vi är övertygade att vi kommer spela en stor roll för att uppfylla Sveriges vision att bli bäst på e-hälsa 2025 både lokalt, regionalt och i nationella sammanhang.


Hemsida: www.regionorebrolan.se/regionservice

Ärendenummer:
Rs:2016:78

Övrigt:
Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en ev. intervju.

Sista ansökningsdag:
2017-01-31.

För att söka tjänsten måste du logga in/skapa användare.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering