IDG Enterprise söker Account Manager - är du den vi letar efter?

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 22 december 2016
Stängs
den 31 januari 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Nu söker vi efter nya stjärnor som gillar högt tempo, är bra på att kommunicera affärsnytta, bygga relationer och ta egna initiativ

Som säljare på IDG Enterprise ingår du i en erfaren och väl etablerad säljorganisation inom B2B. För att trivas i gruppen tror vi att du är en passionerad lagspelare som gärna delar med dig av din kunskap.

Du vill ha många kontaktytor internt, externt och internationellt. Du har ett brinnande intresse för medier och älskar att göra affärer. Du är positiv, självgående, målinriktad och envis. Du har ett stort inre driv, du gillar utmaningar och längtar efter att få jobba i ett team där entreprenörskap och egna initiativ premieras.

För att lyckas är du engagerad i kunderna och har god förmåga att förstå deras utmaningar.

Vi kan lova dig ett roligt och utvecklande jobb som även innebär löpande utbildningsprogram och goda karriärmöjligheter inom IDG.
Vi tror att du har minst tre års erfarenhet inom B2B-försäljning som Account Manager inom till exempel digitala medier, digital marknadsföring, techbranschen eller eventförsäljning. 

IDG erbjuder dig möjligheten att arbeta med och representera ett starkt varumärke i en global organisation. Du kommer att ingå i ett team om åtta erfarna Account och Key Account Managers. Vi ställer höga krav på dig, men gör heller aldrig avkall på att man ska ha roligt!

Omfattning: Heltid

Lön: Fast grundlön + attraktiv provisionsmodell

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Kontakt: Daniel Binett, 0707 98 66 62, daniel.binett@idg.se
Vi intervjuar löpande så hör av dig omgående.

Om IDG

IDG är Sveriges och världens största databas- och eventdrivna mediehus inom IT, teknik och affärer. Vi finns i 97 länder och över en miljon svenska it-beslutsfattare, techentusiaster och it-proffs besöker varje månad IDG:s sajter och event. Våra varumärken på Enterprise-sidan är Sveriges största it-portal IDG.se, Computer Sweden, CIO Sweden, TechWorld, Internetworld, Webbdagarna och många fler branschledande event.