Enterprise Arkitekt till UC

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 22 december 2016
Stängs
den 22 februari 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

UC genomför modernisering av sin IT-plattform för att stödja koncernens framtida verksamhetsutveckling!

För att leda vårt operativa moderniseringsarbete rekryterar vi nu en

Enterprise Arkitekt

Här får du möjlighet att ansvara för vårt tekniska moderniseringsarbete tillsammans med duktiga kollegor i vårt Strategi och arkitektur-team.  Då tjänsten är operativ kommer du att göra teknikval, komplettera vår tekniska arkitektur, utveckla skalbara processer, effektivisera vår metodik, se över arkitekturprinciper och guidelines.

Din erfarenhet från att omvandla strategi till tekniska lösningar, vana att hålla dig uppdaterad inom den senaste tekniken och förmåga att säkerställa mesta möjliga effekt därur blir ett starkt tillskott till oss. Är du bra på att förstå verksamhetsbehov, van att selektera och prioritera aktiviteter och projekt är vi intresserade av att veta mer om dig.

Vi vet att ditt förtroendeingivande sätt och din förmåga att kommunicera konsekvenser av teknikval kommer att bidra till effektivt samarbete både internt och med externa partners. Din trygga personlighet och vana att agera mellan strategi, teknik och leverans blir starkt bidragande till att med it som möjliggörare ta UC till nästa nivå!

Är det här en bra beskrivning av din nästa arbetsplats?

I den här rekryteringen samarbetar vi med IDG Rekrytering & Ledarskap. Du är välkommen att maila din cv till torgny.sodrin@idg.se. För mer information om tjänsten ring Torgny Södrin på 070-467 25 18. Urval sker löpande.

UC AB är Sveriges ledande affärs- och kreditupplysningsföretag. I koncernen ingår även dotterbolagen UC allabolag AB, UC Affärsfakta AB, UC Aktieadministration AB, UC Marknadsinformation AB och UC Bostadsvärdering AB. UC ägs av de svenska affärsbankerna och våra cirka 300 medarbetare finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Med hjälp av marknadens mest kompletta kreditupplysningar, unika analyser och effektiva lösningar brinner vi för att hjälpa våra kunder att fatta säkra affärsbeslut och utveckla lönsamma kundrelationer. Idag används UCs tjänster av såväl små som stora företag inom många olika branscher, offentlig sektor samt av privatpersoner. Vår vision innebär att vara delaktiga i alla de affärsbeslut som fattas på den nordiska marknaden. www.uc.se.