Scania IT

Scrumaster/utvecklare till Connected Services Solutions!

Rekryterare
Plats
Södertälje
Annonserat
den 22 december 2016
Stängs
den 22 januari 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Nu söker vi dig som är en riktigt vass Scrumaster/ Utvecklare och som behöver en ny utmaning i din karriär. Du kommer att vara med och bryta ny mark när vi tillsammans utvecklar Scanias framtid. För gruppen IJCB, Connected Services& Services IT Operation management, väntar nu ett mycket viktigt och spännande arbete med att ta fram nästa generations intelligenta tjänster, som skall hjälpa oss och våra kunder att bättre utveckla vår framtida verksamhet. Med hjälp av data från flera av Scanias viktigaste informationsområden kommer vi under året att leverera bland annat tjänster för att optimera försäljning av våra lastbilar, maximera uptime av fordonsflottor och flertalet tjänster kring uppkopplade trailers samt mycket mer. Området är väldigt viktigt för Scania och trycket på leverans är stort. Därför expanderar nu Scania IT kraftigt och skapar nya utvecklingsteam som skall arbeta integrerat med verksamheten för att nå våra mål. Du som söker brinner för Agila arbetsmetoder och har ett stort intresse för modern systemutveckling. Du kommer att ha en central roll i något av våra utvecklingsteam och kommer att få många kontaktytor runt om i Scanias organisation. Fokus ligger på såväl nyutveckling av innovativa idéer och vidareutveckling av befintliga system. I vårt arbete skall de agila principerna genomsyra vår vardag: • Individer och interaktioner framför processer och verktyg • Fungerande programvara framför omfattande dokumentation • Kundsamarbete framför kontraktsförhandling • Anpassning till förändring framför att följa en plan

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ett utvecklingsteam som ansvarar för alla bitar inom applikations- och tjänsteutveckling. Du kommer att arbeta med planering,  kravarbete, utveckling, testning och releasehantering. Vi vill att du står upp för kvalitén i ditt arbete och inte är rädd att jobba hårt för att hinna med deadlines. Du har även ett starkt intresse för att lära dig mer om Scania i rollen som scrumaster/utvecklare och finner glädje och nyfikenhet i att arbeta nära Scanias Produktägare.
 
Din profil

Du har:

 • Intresse för utveckling
 • Kunskap kring cloud-lösningar
 • Erfarenhet av exempelvis: Angular JS .Net, C#,  WCF, WPF, MS Visual Studio 2010/2013, TFS MS SQL Server 2008/2012 Mgmt Studio, Transact-SQL, SSIS, red gate, Git hub etc
 • Förmåga att leda dig själv och andra
 • Engagemang och driv att tillsammans med andra utvecklas, leverera, förenkla & förbättra
 • En god förmåga att skapa bra kontakter och nätverka
 • Stor kunskap kring agil utveckling
 • Akademisk utbildning inom IT eller motsvarande erfarenhet 

Meriterande är:

 • Erfarenhet av Open source
 • Erfarenhet av AWS
 • Erfarenhet från testdriven utveckling och fokus på automatisering 


Vi erbjuder ett jobb där varje dag är ett äventyr, där bara du sätter gränsen för din framtida karriär och där din personliga utveckling är lika viktig som vår verksamhet.
Vill du läsa mer om hur och vad vi gör läs gärna vidare: http://www.va.se/nyheter/2016/09/26/de-ska-gora-bolaget-marknadsledande-inom-uppkopplade-fordon/
 
Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Jobexpress.
 
Ytterligare information
Kontakta Sandra Rosengren (Scania Rekryteringscenter) tfn 070 5540597 eller Karolina Hallbäcken  (Gruppchef) 0730670655.
 
Ansökan
Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
 
Om du har problem, kan du skicka din ansökan till kandidatbokning@scania.com.
Ange ”Jobbid 20164888” i ämnesraden. Bifoga ditt CV och personliga brev.
Vi behöver också ditt fullständiga namn, personnummer, adress, e-post och telefonnummer för att göra din ansökan komplett.