CGI

Datakommunikationstekniker, Gällivare

Rekryterare
CGI
Plats
Gällivare
Annonserat
den 23 december 2016
Stängs
den 19 oktober 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI i Gällivare / Kiruna växer och söker nu datakommunikationstekniker.

Det viktigaste för rollen är att du är drivande, ansvarstagande, strukturerad och har helhetssyn. Du har förmåga att dela med dig av dina färdigheter till dina kollegor och har en vilja och ambition att leverera med bästa kvalitet!Som konsult hos CGI får du arbeta med alla delar inom ett IT-projekt: allt från förstudier till design, implementation och drift. Du deltar i projekt både på plats hos CGI:s kunder och från kontoret.

Gruppen du kommer tillhöra har mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling. Enheten arbetar såväl enskilt som tillsammans med nationella och internationella kollegor i sina åtaganden. Samtliga projekt och åtaganden genomförs med stöd av etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder.

Personlig utveckling prioriteras av oss. Hos oss får du vara med att förverkliga vår gemensamma dröm, vilken är att bygga ett företag som vi alla kan vara stolta över!

CGI är duktiga på att investera i sina medarbetare. Du kommer att märka det genom att du får chans att bredda dina kunskaper genom att ta del av utbildningar samt det nätverk du är med och bygger upp. Du erbjuds en personlig karriärplanering som gör att du har möjlighet att styra din karriär mot en expertroll inom ett visst område och inom kompetensområden som kompletterar rollen med exempelvis branschfokus och ledarutveckling.

Vi har fler förmåner som vi gärna berättar mer om!Du har en relevant högskoleutbildning inom nätverkskommunikation samt är meriterande med arbetslivserfarenhet från datakommunikationsbranschen. Under dessa år har du jobbat med drift, installation och support av LAN/WAN miljöer i större organisationer och har dokumenterad kunskap från marknadsledande produkter. Du har en kompetensnivå motsvarande minst CCNA och det är meriterande om du är CCNA-certifierad.Kvalifikationer för att bli framgångsrik i denna roll:

Sannolikt har du erfarenhet av nedanstående områden:

 • Nätverksdesign och implementation inom trådade nät
 • Nätverksdesign och implementation inom trådlösa nät, WLAN
 • Accessteknologier
 • Säkerhet inom trådade och trådlösa nätverk
 • IP routing
 • IPv6
 • Switching
 • Firewall

Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.

Utöver goda teknikkunskaper så ska du känna starkt för att arbeta som konsult och uppskatta den variation som konsultyrket innebär vad gäller nya kunder, uppdrag och även resor. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du respekterar och värdesätter dina kollegor, har förmåga att själv hitta lösningar på problem och är självgående.

För mer information, kontakta gärna:

Placeringsort Gällivare: Per Andersson, per.e.andersson@cgi.com, +46 70- 278 77 56
Placeringsort Kiruna: Bo Lahti, bo.lahti@cgi.com, +46 70- 632 52 30


På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

 • Cisco
 • English
 • Firewalls
 • Routing/Routers
 • Swedish