Till vårt huvudkontor i Solna söker vi en Digital Marketing Specialist

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 27 december 2016
Stängs
den 15 januari 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi erbjuder dig ett spännande arbete i internationell miljö där du får arbeta med ett världskänt, starkt varumärke och högkvalitativa, väldesignade produkter.

Som Digital Marketing Specialist på BabyBjörn ansvarar du för att driva trafik till BabyBjörns webbplatser från betalda kanaler samt för att optimera annonskampanjer mot uppsatta mål. Du förväntas utveckla BabyBjörns strategi för PPC och andra betalda kanaler samt skapa relevanta trafik- och konverteringsanalyser från Google Analytics. Du kommer att planera, genomföra och följa upp betalda kampanjer inom SEM, inklusive remarketing, arbeta med företagets affiliate-program i Europa samt få möjlighet att jobba med Amazons annonseringstjänst (AMS).

Tjänsten innebär att hålla sig uppdaterad om utvecklingen inom digital marknadsföring och förstå hur BabyBjörn på bästa sätt kan maximera volymen och kvaliteten på trafiken till företagets webbplatser.

Är det dig vi söker?

Egenskaper: Din analytiska förmåga i kombination med ett affärsdriv gör att du är van att jobba mot givna KPI:er och mål. Du arbetar strukturerat och effektivt utan att ge avkall på noggrannheten. Du är ansvarsfull, lyhörd och van att arbeta självständigt likväl som tillsammans med andra.

Erfarenheter: Du har relevant eftergymnasial utbildning inom digital marknadsföring eller liknande samt minst två års erfarenhet av att arbetat operativt och strategiskt med Google AdWords och Google Analytics. Certifiering inom Google AdWords och Google Analytics är mycket meriterande. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är på heltid och provanställning i sex månader tillämpas. Arbetsplatsen ligger i Bergshamra, Solna, med vacker utsikt över Brunnsviken. Urval och intervjuer sker löpande - skicka därför din ansökan märkt ”Digital Marketing Specialist” så snart som möjligt, dock senast den 15 januari 2017, till jobb@babybjorn.com

Vid frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta HR, Malena Lindblad eller Senior Digital Strategist, Johnn Wahlgren på tel. 08-544 968 00.

BabyBjörn AB är ett svenskt familjeföretag med cirka 100 anställda som utvecklar, marknadsför och distribuerar barnprodukter, främst för åldersgruppen 0-3 år. Företaget grundades 1961 och sedan starten har fler än 30 miljoner barn burits i våra bärselar. Föregående verksamhetsår uppgick omsättningen till 590 miljoner SEK och 95 % av försäljningen går på export till över femtio länder. Mer information finns på www.babybjorn.com