IT-utvecklare med systemansvar

Rekryterare
Plats
Landskrona, Skåne
Annonserat
den 23 december 2016
Stängs
den 15 januari 2017
Ref:
C10295
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Arbetsplatsbeskrivning

Individ- och familjeförvaltningen arbetar med socialt arbete riktat till barn, unga, vuxna och familjer inom socialtjänstens olika områden. Förvaltningen har en målgruppsinriktad organisation bestående av fem olika verksamhetsområden; Barn och Unga, Vuxna, Stödinsatser, Främjande Insatser samt Utveckling. Vi bedriver ett ständigt kvalitets- och utvecklingsarbete i förvaltningen.

VÄLKOMMEN TILL OSS INOM UTVECKLING!

Tillsammans utgör vi förvaltningens samlade stödfunktioner med uppgift att underlätta, stimulera och skapa förutsättningar för de övriga verksamhetsområdenas uppdrag.

Inom Verksamhetsområde för utveckling arbetar vi huvudsakligen med kvalitetsarbete, HR-frågor, IT-utveckling, uppföljning och administration. Verksamhetsområdet ansvarar även för Tillståndsenheten, budget- och skuldrågivning, dödsbohandläggning samt för nämndarbetet knutet till förvaltningen och administrerar även nämndens arbetsutskott och socialutskott.

Arbetsbeskrivning

Individ- och familjeförvaltningen söker en IT-utvecklare med systemansvar för bland annat verksamhetssystemet Procapita. Du kommer vara en nyckelresurs i förvaltningens verksamhets- och kvalitetsutveckling i frågor kring IT-stöd. Detta innebär utveckling av befintliga system, men även av nya tjänster såsom e-tjänster, appar, uppföljningssystem och annat stöd för att effektivisera och utveckla verksamheten. I tjänsten ingår även ansvar för systemunderhåll, användarsupport, utbildning av användare, system- och behörighetsadministration samt kontakt med leverantörer och andra aktörer. Du är även förvaltningens kontaktperson gentemot den centrala IT- avdelningen och andra samarbetsgrupper i staden.

Kvalifikationer

Vi vill att du har högskoleutbildning. Det kan vara systemvetenskap, socialt arbete eller annan relevant utbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med Procapita, samt kunskaper om SOL, LSS eller HSL. IT-specialist med erfarenhet av socialtjänsten eller socionom med stora IT-kunskaper.

Vi lägger stor vikt vid din utvecklingsvilja, samarbetsförmåga samt pedagogiska förmåga. 
Du ska ha ett strukturerat arbetssätt med god administrativ förmåga. Som person är du utåtriktad, självständig och har lätt för att samarbeta och har förmåga till helhetssyn. 

För att lyckas i rollen som vår IT-utvecklare krävs det att du är noggrann och strukturerad samt tar egna initiativ. Tjänsten innebär både interna och externa kontakter, vilket kräver att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift samt att du är serviceinriktad. Vi ser gärna att du kan arbeta lika bra självständigt som i grupp.

Anställningens omfattning

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde enligt överenskommelse.
Anställningen kan föregås av en provanställning.
Tillsvidare.

Ansökan

Ansök senast:   2017-01-15

Referensnummer:   C10295

Välkommen att söka genom att:

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Arbetstid: Dagtid.

Kontakt

Kontaktpersoner

Patrik Linder

Sektionschef

0418-47 37 18

Matilda Isell

HR- specialist

0418-47 35 71

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling. Urval kan komma att ske löpande.

Läs mer om oss på: landskrona.se/Jobba hos oss 

I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.