CGI

Business Intelligence-konsulter, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 28 december 2016
Stängs
den 26 september 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Arbetar du med Business Intelligence, Big Data och Analytics och vill fortsätta göra detta på ett internationellt företag med nätverk inom Sverige och utomlands och ett företag som växer inom detta område?

CGI söker nya kompetenser som vill fortsätta att utvecklas inom ett stort företag med nätverk både inom Sverige och utomlands.Som Business Intelligence-utvecklare så blir du en viktig del i vårt team och du kommer att arbeta med både utveckling och förvaltning hos våra kunder men även presale då det behövs. Du kommer att vara aktiv inom någon av de kompetensnoder som finns inom detta område.Du arbetar redan idag som BI-utvecklare och har en akademisk examen från universitet eller högskola. Vi ser gärna att du har erfarenhet av olika BI verktyg, framförallt Microsofts BI-verktyg, Cognos, SAS, eller QlikView. Har du erfarenhet av ETL-verktyg såsom Oracle Warehouse Builder/Data integrator eller Informatica är meriterande.

Du ser en utmaning i att ta ansvar för att utveckla våra kunders verksamhet. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk, lätt att samarbeta med och kan ha många bollar i luften samtidigt. Du tar egna initiativ och är en självgående, utåtriktad och affärsmässig lagspelare som vill arbeta med människor och teknik. Vi förutsätter att du behärskar svenska och engelska bra i såväl tal som skrift.

Du får arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling. Vi jobbar med alla delar inom ett IT-projekt, allt från förstudier till design, implementation och drift. Hos oss finns det flera olika sätt att bli framgångsrik.

För mer information, kontakta

Anna Sandell
anna.sandell@cgi.com
+46 8 7750229


På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • Cognos
  • English
  • QlikView
  • SAS
  • Swedish

Liknande jobb

Liknande jobb