CGI

SAP Integrationskonsult, Malmö

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö
Annonserat
den 28 december 2016
Stängs
den 24 oktober 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI är en ledande SAP aktör och vi söker därför kompetenta konsulter till vårt SAP konsult team i Malmö. CGI:s nya och befintliga SAP kunder expanderar och förändras. Detta innebär att CGI:s SAP team kontinuerligt förändras i takt med detta. För att fortsätta att växa och för att möta kundernas krav och behov utökar CGI sin verksamhet. Excellenta kundlösningar får vi genom att kunna kombinera verksamhets- och IT-kunnande vilket skapar ett mervärde hos kunderna samt att kunna behålla vår goda service och möta kundernas nuvarande och kommande behov genom ett vinnande team. Vill du vara med och bidra till den fortsatta expansionen.Integrationslandskapet i SAP-världen blir allt mer komplex och teknikutvecklingen går i rasande takt. Våra kunder efterfrågar fler tjänster och mera skiftande kompetens. Därför letar vi nu efter SAP och integrations erfarna personer med ett stort intresse för både teknik och arkitektur och som kan hantera de utmaningar som framtidens IT-landskap bär med sig. Du föreslår lösningar som bygger på SAP best-practises och vid behov kan du initiera och implementera även nya tekniska lösningar. SAP har en intressant ny teknik portfölj som våra kunder efterfrågar där du med SAP PI/PO kompetens behövs i vår tillväxt.PI/PO erfarna personer med stort teknikintresse som vill följa med i framtidens SAP lösningar. Du ger kunden förslag på bästa lösning och vid behov initierar nya tekniska lösningar. Du kommer att hjälpa CGI´s kunder med att såväl införa SAP's nya tekniska lösningar samt underhålla och utveckla befintliga. Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med våra nationella och internationella kollegor i våra åtaganden. Du kommer att få arbeta i allt från små och korta projekt på 1-12 månader till stora och långa åtaganden. Vi deltar i och driver projekt både på plats hos våra kunder och från vårt kontor i Malmö. Du kommer att förstärka vårt SAP team i Malmö och jobba i huvudsak mot våra lokala och regionala kunder.

Som person är du prestigelös, flexibel och systematisk. För att vara framgångsrik är det viktigt att du är kreativ med nya angreppssätt och har god problemlösningsförmåga, är självgående och tar ansvar för din uppgift. Du värdesätter teamarbete och har förmåga att skapa förtroende hos både kund och kollegor. Du sätter kundnyttan i centrum och är serviceorienterad samt att du har lika lätt för att kommunicera på både svenska och engelska i både tal och skrift. För att trivas hos oss är du nyfiken, initiativ- och ansvarstagande samt har nära till skratt och humor. Tjänsteresor förekommer i denna tjänst.

För mer information, kontakta gärna:

KARL-JOHAN SJÖBORG, tlf: +46 70 605 5068.


På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • Communication (Oral/Written)
  • English
  • Problem Solving/DecisionMaking
  • Swedish
  • Technical Architecture

Liknande jobb

Liknande jobb