CGI

.Net-utvecklare till Scrum-team, Malmö

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö
Annonserat
den 28 december 2016
Stängs
den 24 oktober 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker en utvecklare med .Net erfarenheter av back end och front end till ett SCRUM-team. Du föreslår lösningar som bygger på ”best practice” inom området och är proaktiv med kunden. Hos våra kunder ser vi ett ökat behov av kunskaper kring att bygga komplexa IT-lösningar hela vägen från back end till front end med hjälp av Microsoft-produkter.Du har en viktig ledande roll i SCRUM-teamet och även en stor vana av Agil utveckling. Du delar vår dröm: Att skapa en miljö där vi trivs med att arbeta tillsammans och, som ägare, bidra till att bygga ett företag som vi kan vara stolta över.

På CGI kan du själv välja bland globala och lokala projekt inom flera olika branscher där vi har stora som små kunder vars IT-lösningar vi dagligen hjälper att utveckla.

Som utvecklare på CGI delar du vår vision: Att vara en ledande global leverantör av IT- och affärs-processer i världsklass som hjälper våra kunder att lyckas. Du är en entreprenör som vill arbeta på ett internationellt företag med stora och små kunder i de flesta branscher.

Välkommen med din ansökan!

För mer information, kontakta gärna:

KARL-JOHAN SJÖBORG +46 70 605 5068.


På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • .NET
  • Agile / Collaborative Method
  • Microsoft Azure
  • SCRUM

Liknande jobb

Liknande jobb