CGI

.Net-konsult, Malmö

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö
Annonserat
den 28 december 2016
Stängs
den 24 oktober 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI är en ledande IT aktör och nu vi söker erfarna .Net konsulter till vårt team i Malmö. Våra kunder expanderar och därför letar vi nu efter dig med .Net och Azure erfarenhet. Våra kunder jobbar idag med Agila metoder och vi ser detta som en självklar framtid. Excellenta kundlösningar skapar vi genom att kombinera verksamhets- och IT-kunnande vilket skapar ett mervärde hos kunderna. Vi och våra kunder prioriterar slutkunden för att de ska få en positiv upplevelse av våra tjänster. Vill Du vara med och skapa de nya tjänsterna?

Du kommer vara en del av ett SCRUM team och med detta team skapa lösningarna för framtidens IT-landskap. Du föreslår lösningar som bygger på ”best practice” inom området och är proaktiv med kunden. Våra kunder har en intressant teknik portfölj och har spännande framtida utmaningar som Du kommer vara med och lösa.Erfarna personer med ett stort intresse för både teknik och arkitektur som vill driva framtidens IT lösningar. Du kommer att hjälpa CGI´s kunder med att införa nya tekniska lösningar samt underhålla och utveckla befintliga. Vi arbetar enskilt såväl som tillsammans med våra nationella och internationella kollegor i våra åtaganden. Du kommer att få arbeta i allt från små och korta projekt på 1-12 månader till stora och långa åtaganden. Vi deltar i och driver projekt både på plats hos våra kunder och från vårt kontor i Malmö. Du kommer att förstärka vårt team i Malmö och jobba i huvudsak mot våra lokala och regionala kunder.

För att trivas hos oss är du nyfiken, flexibel, initiativrik och har nära till skratt och humor. För att vara framgångsrik hos kund, är det viktigt att du är kreativ med nya angreppssätt och har god problemlösningsförmåga, är självgående och tar ansvar för din uppgift. Du värdesätter teamarbete och har förmåga att skapa förtroende hos både kund och kollegor. Du sätter kundnyttan i centrum och har lika lätt för att kommunicera på både svenska och engelska i både tal och skrift. Tjänsteresor förekommer i denna tjänst.

Välkommen med din ansökan!

För mer information, kontakta gärna:

KARL-JOHAN SJÖBORG +46 70 605 5068.


På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • .NET
  • Microsoft Azure

Liknande jobb

Liknande jobb