Vertiv fd Emerson rekryterar Service Sales Manager för nytt affärsområde

Rekryterare
Plats
Stockholms län, Stockholm
Annonserat
den 27 december 2016
Stängs
den 15 januari 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vertiv (f.d. Emerson Network Power) är ett globalt företag inom området infrastruktur för data- och telekommunikation. Lösningarna Vertiv tillhandahåller omfattar främst kraft, kyla, övervaknings-system och annan infrastruktur till datahallar, kommunikationsnätverk samt kommersiella och industriella miljöer. Vertiv har en världsledande position med en stark kundbas i nästan 70 länder. Inom Vertivs verksamhet finns idag produktnamn som Asco, Chloride, Liebert, NetSure och Trellis. Läs mer på www.vertivco.com.

 

Arbetsbeskrivning
Vertiv söker en affärsman/kvinna som vill vara med och bygga upp Vertivs serviceaffär i Norden. Detta arbete innebär att du kommer att samarbeta med företagets UPS-säljare och skapa merförsäljning på befintliga samt nya kunder. Affärerna finns främst i Stockholmsområdet men ansvaret sträcker sig i hela Sverige samt via partners i de andra Nordiska länderna.

Vem är du?
Vi söker dig som har arbetat med försäljning; gärna inom datacentervärlden, du är en affärsman som ser möjligheter och är villig att bygga upp ett nytt område. Du har entreprenörsegenskaper och trivs i företag där det händer mycket och där du har möjlighet att arbeta självständigt. Tekniskt intresse är bra men det viktigaste är att du är en kommersiellt drivande person som gillar att samarbeta och utveckla affärer.

Vad kan Vertiv erbjuda dig?
Vertiv är ett världsledande internationellt företag som är i en stark tillväxtfas med stor utvecklingspotential.

Kontaktperson
Du söker tjänsten via länken, har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lotta Holme(ej mellan 28/12-8/12). Vi arbetar med löpande urval så var gärna snabb med din ansökan.