FRA

Javautvecklare

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 28 december 2016
Stängs
den 28 februari 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Var med i vårt arbete att göra skillnad för Sveriges säkerhet och integritet!

FRA förstärker nu sin enhet för teknisk utveckling med flera Javautvecklare

Hos oss får du möjlighet att bidra med din erfarenhet och vilja att utveckla din talang som systemutvecklare genom att göra något som ingen annan gör i Sverige!

Vi erbjuder ett unikt arbete för dig som är en skicklig, kreativ och ansvarsfull Javautvecklare.  

Här får du jobba i autonoma utvecklingsteam som arbetar agilt och i huvudsak med Java på Linuxplattform. Du kommer också att få bidra med din kunskap inom C, C++ och Python samt flera olika databaser. Vi arbetar genom hela systemutvecklingsprocessen med system för bearbetning och analys av stora datamängder, dataflöden och formatkonvertering. Din erfarenhet från och intresse av att arbeta med konfigurering och systemering av Linuxbaserade system blir ett viktigt tillskott till vår verksamhet.

Har du ett tydligt driv och vilja att ta ansvar för ta vara på din potential som systemutvecklare så kommer du passa in i våra team. Ditt engagemang, din kreativitet och nyfikenhet att testa nya saker tillsammans med skickliga kollegor är något som utmärker dig. Om du har förmåga att arbeta på både helhets- och detaljnivå, gärna delar med dig av din kunskap och är van att driva dina arbetsuppgifter självständigt så kan FRA vara din nästa arbetsplats!

I denna rekrytering samarbetar vi med IDG Rekrytering & Ledarskap. Urval sker löpande!

Du är välkommen att skicka ansökan till torgny.sodrin@idg.se.

För mer information om tjänsten kontakta Torgny Södrin på 070-467 25 18.


Om FRA

FRA är en civil myndighet under Försvarsdepartementets ansvarsområde med ca 700 anställda. Genom underrättelseverksamheten, där signalspaning bedrivs, ger FRA stöd till regeringens utrikes-, säkerhets- och försvarspolitik på kort och lång sikt. Vi verkar också för ökad informationssäkerhet i samhällsviktig statlig verksamhet.

Som systemutvecklare tillhör du vår tekniska avdelning. Avdelningen har till uppgift att förse FRA med de tekniska system som behövs för verksamheten. Avdelningen utvecklar, anskaffar och driftsätter nya system samt sköter drift och underhåll av befintliga system.

Vi erbjuder stora möjligheter till egen utveckling. Vi förespråkar mångfald då vi är övertygade om att det skapar möjligheter till att fullfölja våra uppdrag på bästa möjliga sätt.