Systemtekniker, Landstings-IT

Plats
Karlstad, Värmland
Annonserat
den 2 januari 2017
Stängs
den 22 januari 2017
Ref:
CSK/164505
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7300 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Landstings-IT ansvarar för att utveckla, förvalta och tillhandahålla IT-tjänster till den värmländska hälso- och sjukvården. Vi ser till att verksamheten har en effektiv och säker informationshantering och vi deltar i alla utvecklingsprocesser för att fånga upp behov och krav samtidigt som vi tillför vår kompetens för att hitta de bästa lösningarna.

Arbetsbeskrivning

Enheten IT System ansvarar för drift, förvaltning och utveckling av IT-plattform och applikationer. I plattformen ingår bland annat databas, integrationsplattform och BI-lösning. Dessa ligger som grund för våra verksamhetskritiska applikationer för vård och administration. Inom enheten samverkar systemtekniker och systemförvaltare för att upprätthålla ett effektivt IT-stöd för vården i Värmland. Vi söker nu ytterligare en systemtekniker.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i en grupp av erfarna tekniker som har ansvar för drift och förvaltning av våra IT system inom Landstinget i Värmland. Gruppen har driftansvar för våra viktigaste system såsom Active Directory, Exchange, vårdsystem, databaser, mm. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att sköta drift, förvaltning och vidareutveckling av vårt Active Directory och våra tekniska plattformar (t.ex. Databas, Web, Exchange och O365). Du kommer att ha ansvar för egna uppgifter och områden och även ingå i projekt och större arbetsgrupper.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet från IT-verksamhet, förvaltning och systemdrift i stora komplexa systemmiljöer med många beroenden.

Din profil innehåller också:

  • Relevant akademisk utbildning (t.ex. Systemvetenskap, Dataingenjör).
  • Goda kunskaper och erfarenheter av Microsoft Server och klientmiljöer, ActiveDirectory, Ex-change, Office365 och MS SQL.

Det är meriterande om du dessutom har kunskaper och erfarenheter av Powershell, FIM/MIM och molntjänster som Azure AD och Exchange Online då detta är högaktuellt för oss just nu. Vi tror att du har goda kunskaper gällande AD och LDAP i stort och klarar exempelvis att självständigt sätta upp domäner. För oss är personliga egenskaper oerhört viktiga. Här ser vi att du är självständig, drivande och målinriktad samt har ett strukturerat arbetssätt. Du har också god samarbetsförmåga och kan prioritera mellan arbetsuppgifter. Du är en god lyssnare och en tydlig kommunikatör som engagerar andra och ser problem som utmaningar istället för hinder. Vi uppskattar gott humör. Om du har dessa egenskaper så hoppas vi att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till vår vardag. Arbetet kan medföra resor varför körkort B är ett krav. Kvälls/nattarbete förekommer Arbetet kan innebära beredskapstjänstgöring.
Erfarenhet krävs.

Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2017-01-22
Referensnummer: Dnr CSK/164505

Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Niclas Widström, chef IT-System 054-61 91 83
Barbro Lindroos, chef IT-drift 054-61 91 94
Fackliga företrädare
Birgitta Mossberg, SACO 054-61 54 47
Ulrika Karlsson Ungman, Vision 070-626 22 68

Övrigt

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.