Arbetsförmedlingen söker Teknisk ansvarig fysisk säkerhet

Plats
Stockholm
Annonserat
den 3 januari 2017
Stängs
den 31 januari 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Arbetsförmedlingen är Sveriges största förmedlare av arbeten. Att sammanföra arbetsgivare med arbetssökande är vår viktigaste uppgift. Vi har inlett ett omfattande förnyelsearbete som kommer att pågå till och med 2021, i det är IT och digitalisering mycket centralt. Genom att förstå verksamheten och kombinera det med vår IT-kompetens kan vi leverera moderna och värdeskapande tjänster. Vårt mål är högt, vi tänker bli Sveriges modernaste myndighet.

 

Nu söker Arbetsförmedlingen en person till Sektionen Förvaltning Och Utveckling inom avdelningen Infrastruktur som skall ansvara för området fysisk säkerhet inom fastighetsteknik. Detta omfattar alla typer av larm, inbrott, brand, el, elavtal, fastighetsnät mm.

Arbetsbeskrivning

Som teknisk ansvarig inom fysisk säkerhet ansvarar du för att driva utvecklingen och förvaltningen av fysisk säkerhet som ett stöd till kärnverksamheten och dess uppdrag. Det är du som ansvarar för att informationen kring fysisk säkerhet och dess releaseplaner och göra det tillgängligt för verksamheten.

Huvudarbetsuppgifter

  • Driva utveckling, avveckling och förvaltning av tjänsten med tillhörande processer och rutiner i enlighet med framtagen tjänstereleaseplan
  • Driva arbetet med omvärldsanalys och analys av kundernas behov för utveckling av tjänsten
  • Föra ut kunskap om tjänsten via identifierade kanaler och till olika målgrupper
  • Ta fram handläggar- och interna instruktioner för tjänsten
  • Säkerställa att tjänsten följer säkerhet, lagar, föreskrifter och interna instruktioner
  • Delta i leverantörsutveckling och förvaltning samt ansvara för avtal
  • Hålla i strategiska tjänsteforum inom enheten
  • Delta i kategoristyrningsarbete
  • Ta fram beslutsunderlag i ärenden som rör tjänsten

Vem är du?

Vi söker dig som har flera års arbetslivserfarenhet av att driva frågor inom fysisk säkerhet såsom brand, larm, cctv, inpasseringssystem eller liknande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av LOU och har aktivt arbetat med avtalsfrågor. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet och kunskap ur ett beställare perspektiv, erfarenhet i projektering eller som konsult/ besiktning inom Fysiskt- och mekaniskt skydd (skyddsklasser, låsklasser, larmklasser, motståndsklasser mm. Enl. ssf200, ssf130, ssf210, ssf3522, ssf1078 och Boverkets byggregler avseende brandskydd).

Som person är du driven och engagerande. Du är trygg i dig själv och vill gärna dela med dig av dina kunskaper inom området.

Vad kan vi erbjuda dig

Arbetsförmedlingen erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Vi välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, religion, funktionsnedsättning, sexuell läggning och ålder. Vi ser även positivt på om du har kunskaper i något av våra minoritetsspråk.

Läs mer om vår organisation och vårt uppdrag på www.arbetsformedlingen.se

Ansökan

Du är välkommen med din ansökan märkt Af-2016/0046 3171 senast 31 januari 2017. Bifoga cv och personligt brev.

Ansök här

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Arbetsförmedlingen med Experis Engineering. Frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Tomas Löfgren på telefon 08-764 2585.
 

Fackliga kontaktpersoner

ST, Peter Eriksson, 010-486 84 41, SACO, Vera Zapisotska, 010-488 04 18, SEKO, Gunnar Carlson, 010-486 19 09

 

Välkommen med din ansökan!