Teknisk projektledare IT

Plats
Luleå, Norrbotten
Annonserat
den 19 januari 2017
Stängs
den 30 januari 2017
Ref:
2017/17
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Max Hamburgerrestauranger AB, Kontoret i Luleå

Max är Sveriges äldsta hamburgerkedja och den enda rikstäckande hamburgerkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Max vill bli världens bästa hamburgerkedja och vägen dit är att göra världen lite godare. Både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Max har påbörjat en klimatomställning av menyn med fler gröna burgare. Målet är att var tredje beställning ska vara något annat än rött kött år 2020. Kedjan har 116 restauranger, varav 106 i Sverige och sysselsätter 4500 medarbetare. Max omsatte 2,4 miljarder år 2015.

Vill du arbeta med och leda IT projekt i en expansiv koncern? Till IT-enheten på Max Huvudkontor i Luleå söker vi en erfaren projektledare med teknisk bakgrund.

Arbetsuppgifter

Som teknisk Projektledare inom IT-enheten leder du löpande olika typer av projekt samt även utvalda interna processer. Detta sker i nära samarbete med våra leverantörer och IT-enhetens egna resurser. Du ska säkerställa att Max verksamhet får en högkvalitativ leverans i de projekt som IT levererar och ansvara för att säkra ekonomi, tid, kvalité och leverans i IT:s projekt i både dagens och morgondagens projekt.

Du kommer även att ha ett internt ansvar för IT-enhetens IT-etableringsprocess vid ny- och ombyggnation av våra enheter i Norden samt medverka i dialoger för våra övriga etableringar med partners utifrån IT-perspektivet. Du förväntas aktivt medverka i att ytterligare utveckla IT-enhetens projektmodeller och processer och stötta i IT-enhetens övriga förbättrings- och utvecklingsarbete.  Du har ett stort eget ansvar och ska samarbeta nära med övriga inom IT-enheten.  Du rapporterar löpande till IT-enhetens projektkontor samt till CIO.

Du ska vara intresserad av och följa med i vad som händer både i koncernen och i omvärlden inom ditt ansvarsområde för att kunna bidra på bästa sätt.

Koncernen har i dagsläget en leverantörsstrategi som gör att IT använder produkter från några större leverantörer där det är tillämpligt och relevant både mjukvarumässigt och hårdvara vilket innebär att erfoderlig kunskap runt dessa bör finnas. Du har ett ansvar att sätta dig in i koncernens tekniska miljöer så du har en övergripande bred teknisk förståelse och djup. Bred bakgrund i tekniklösningar inom IT som arkitektur, nät & infrastruktur, virtuella miljöer, AD m.m. är en förutsättning.

Vem är du?

Du har 5+ års erfarenhet inom IT-teknik och bred förståelse inom IT-infrastruktur, arkitektur, nät & kommunikation, AD m.m. som du sedan har kompletterat med minst 5 års erfarenhet av projektledning inom IT med vana av att leda personal samt processarbete kring tekniska tjänster.
Du har ett genuint intresse, kompetens och erfarenhet förvärvad genom utbildning och relevant arbetslivserfarenhet enligt ovan.
Du är ordningsam, analytisk, van vid att driva förändringsarbete och har ett processorienterat och pragmatiskt synsätt på projektleveranser av IT.
Du ser det som en utmaning att ständigt söka efter förbättringar och långsiktiga lösningar inom området och har en god samarbetsförmåga.
Du har ett intresse i att leda och arbeta med team och styra dessa till en samordnad leverans.
Du är strukturerad, stresstålig, tydlig, saklig, intresserad av människor, öppen och prestigelös.
Självklart känner du igen dig i våra kärnvärden inom koncernen med resultatfokus.
Du har förmåga att ta fram underlag för utvecklingsplaner och strategier.
Du har förmåga att ta fram underlag och följa upp kostnadsbilden på projekt samt ta fram underlag inför budgetering och investeringar.
Du använder och behärskar obehindrat engelska och svenska i både tal och skrift.
 

Ansökan

Är du den vi söker? För ytterligare information är du välkommen att kontakta Johnny Bröms, IT chef 070-59 11 059.

Välkommen med din ansökan senast 30 Januari 2017.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    omgående
Löneform    Fast lön, månadslön
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100
Ort    Luleå
Län    Norrbottens län
Land    Sverige
Referensnummer    2017/17
Kontakt    
Johnny Bröms, IT chef, 070-59 11 059
Publicerat    2017-01-10
Sista ansökningsdag    2017-01-30