Sogeti Sverige AB

Teamchef till Sogeti i Umeå

Plats
Umeå
Annonserat
den 11 januari 2017
Stängs
den 30 januari 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Om Sogeti i Umeå

Jag heter Johannes och är ny chef för verksamheten på Sogeti i Umeå, Umeås största IT-konsultbolag. Här arbetar mina stolta, kunniga och drivna kollegor med att hjälpa våra kunder att bli än mer konkurrenskraftiga genom vår kompetens inom IT. På Sogeti i Umeå är vi särskilt duktiga på IT-lösningar inom digitala kanaler, BI, test- och kvalitetssäkring av mjukvara. Vi har spännande uppdrag och ett gott renommé med hög kundnöjdhet (98%). Här har vi kul på jobbet och att hela tiden utveckla vår teamkänsla är något jag lägger stor vikt vid.

Vi på Umeåkontoret går en spännande framtid till mötes och nu vill vi bli fler! Antal uppdrag ökar stadigt, vi flyttar snart in i nya lokaler och vi har många nya intressanta projekt på gång.

Nu söker vi efter en ny teamchef som kommer att ansvara för ett av våra team och vara med och driva vår tillväxt i Umeå. Till din hjälp har du 90 duktiga konsulter i Umeå, 1150 i Sverige och 24 000 (!) i världen.

Vem vi söker, vem är du och dina möjligheter

På Sogeti i Umeå är lagkänslan allt och även om dina tidigare resultat är viktiga så sätter vi din personlighet och inställning före tidigare erfarenhet. I din roll som teamchef kommer du att ha ett personal- och leveransansvar för ett av våra konsultteam. Du kommer att ansvara för att rekrytera in rätt personer, säkerställa konsulternas kompetensutveckling och bemanna projekt och uppdrag med rätt person på rätt plats. Hos oss finns det ett stort utrymme för handlingsfrihet. Som ledare får du ett stort spelutrymme för att genomföra nya idéer i en roll som du formar utifrån dina egna styrkor. Våra värdeord enkelhet och entreprenörskap genomsyrar det dagliga arbetet. Handlingsfriheten hos oss gör att det alltid finns möjligheter att som ledare utveckla sig.

För att lyckas och trivas hos oss behöver du vara en duktig och inspirerande ledare som drivs av att vidareutveckla vår goda teamkänsla. Antagligen brinner du för digitalisering och IT och sätter en kvalitetsprägel på vår leverans.

Eftersom du blir en del av vår ledningsgrupp behöver du att vara en god representant och ambassadör för Sogeti hos våra kunder och på marknaden i övrigt, samt bidra till att vi alltid levererar hög kvalitet och håller vad vi lovar. Som ledare får du chansen att genomföra nya idéer i en roll som du formar tillsammans med oss utifrån dina egna styrkor. Du kommer att ansvara för att:

  • Vidareutveckla teamet och se till att vi utvecklas i linje med marknadens

  • Bygga upp ditt team genom proaktiv och kvalitativ

  • Se till att vi levererar hög kvalitet och håller vad vi lovar genom att organisera en välfungerande leverans

  • Delta i säljarbetet och använda vårt globala strukturkapital för att vidareutveckla vår affär

  • Ansvara för att verksamhetens mål uppnås för teamet.

Vi hanterar ansökningar kontinuerligt så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag eller kontakta mig, Johannes Hörnberg, på tel. 070-2919922 eller via e-post, johannes.hornberg@sogeti.se.