IBM söker en Senior Systemutvecklare C++

Plats
Västernorrlands län, Sundsvall
Annonserat
den 10 januari 2017
Stängs
den 10 februari 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

IBM Client Innovation Center Sweden AB är ett helägt dotterbolag till IBM. En fartfylld och dynamisk arbetsmiljö som verkar för att vara både nödvändig och värdeskapande för våra kunder genom de tjänster vi erbjuder. Vårt huvudkontor ligger i Malmö.

Arbetsbeskrivning
Vill du använda din tekniska utbildning och göra verklig skillnad? Om du brinner för IT och vill förverkliga dina idéer i lösningar för våra kunder, häng då på och bli en av oss på IBM Client Innovation Center Sweden AB.

I rollen önskar vi oss att du har flera års erfarenhet av systemutveckling och programmering i C++. Du kommer i ditt arbete analysera, designa, implementera och unitesta enligt specifikation.
Du kommer leda yngre kollegor i deras arbete samt agera som deras mentor. Du kommer också ansvara för utvecklingsmetoder- och processer inom ditt kompetensområde.

Grundläggande krav:
Avslutad eftergymnasial utbildning
Språk: svenska och engelska i tal och skrift
Erfarenhet av;
-C++
-Test och Test automation
-Agile utveckling

Meriterande kunskapsområden
-Avslutad utbildning på högskola eller universitet
-Java

IBM Client Innovation Center Sweden AB arbetar med kunder inom de flesta branscher. Du kommer få ytterligare fördjupad kunskap inom flera områden, erbjudanden och tjänster och du kommer att arbeta med erfarna konsulter i världens största IT-bolag. En sak är säker, du kommer att utvecklas och växa genom dina kollegor, mentorer och genom den utbildning du får ta del av.

Vem är du?
För att lyckas i någon av rollerna hos oss och med våra kunder är det viktigt att du trivs i en miljö där samarbete är nyckeln till allas framgång och att du, liksom vi, anser att hjälpa varandra i det dagliga arbetet är en självklarhet. Du är anpassningsbar och gillar att lösa problem. Det är viktigt att du trivs i din tekniska roll och vill utvecklas inom ditt område.

Kontaktperson
Denna rekrytering sker i samarbete med Experis, önskar du ytterligare information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Joakim Davidsson, joakim.davidsson@se.experis.com, tel: 070-379 23 44.