IBM söker en Kodutvecklare BPM

Plats
Västernorrlands län, Sundsvall
Annonserat
den 10 januari 2017
Stängs
den 10 februari 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

IBM Client Innovation Center Sweden AB är ett helägt dotterbolag till IBM. En fartfylld och dynamisk arbetsmiljö som verkar för att vara både nödvändig och värdeskapande för våra kunder genom de tjänster vi erbjuder. Vårt huvudkontor ligger i Malmö.

Arbetsbeskrivning
Vill du använda din tekniska utbildning och göra verklig skillnad? Om du brinner för IT och vill förverkliga dina idéer i lösningar för våra kunder, häng då på och bli en av oss på IBM Client Innovation Center Sweden AB.

I rollen ser vi gärna att du har flera års erfarenhet av utveckling i Business Process Management och då gärna i IBMs mjukvara (BPM) men även Appian, Oracle och Tibco går bra. Plattformen vi använder är IBM BPM och du kommer genomföra analyser, design, implementera, dokumentera och unitesta enligt specifikation.
Du ansvarar för arbetsmetoder och processer inom ditt kompetensområde samt kommer hålla utbildning för mer juniora kollegor.

Grundläggande krav:
Avslutad eftergymnasial utbildning
Språk: svenska och engelska i tal och skrift
•Business Process Model & Notation
•BPMN
•Java,
•SQL
•XML
•LDAP/AD

Meriterande kunskapsområden
•Avslutad utbildning på högskola eller universitet

IBM Client Innovation Center Sweden AB arbetar med kunder inom de flesta branscher. Du kommer få ytterligare fördjupad kunskap inom flera områden, erbjudanden och tjänster och du kommer att arbeta med erfarna konsulter i världens största IT-bolag. En sak är säker, du kommer att utvecklas och växa genom dina kollegor, mentorer och genom den utbildning du får ta del av.

Vem är du?
För att lyckas i någon av rollerna hos oss och med våra kunder är det viktigt att du trivs i en miljö där samarbete är nyckeln till allas framgång och att du, liksom vi, anser att hjälpa varandra i det dagliga arbetet är en självklarhet. Du är anpassningsbar och gillar att lösa problem. Det är viktigt att du trivs i din tekniska roll och vill utvecklas inom ditt område.

Kontaktperson
Denna rekrytering sker i samarbete med Experis, önskar du ytterligare information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Joakim Davidsson, joakim.davidsson@se.experis.com, tel: 070-379 23 44.