IBM söker Testare till Sundsvall

Plats
Västernorrlands län, Sundsvall
Annonserat
den 10 januari 2017
Stängs
den 10 februari 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

IBM Client Innovation Center Sweden AB är ett helägt dotterbolag till IBM. En fartfylld och dynamisk arbetsmiljö som verkar för att vara både nödvändig och värdeskapande för våra kunder genom de tjänster vi erbjuder. Vårt huvudkontor ligger i Malmö.

Arbetsbeskrivning
Vill du använda din tekniska utbildning och göra verklig skillnad? Om du brinner för IT och vill förverkliga dina idéer i lösningar för våra kunder, häng då på och bli en av oss på IBM Client Innovation Center Sweden AB.

Grundläggande krav:
-Avslutad eftergymnasial utbildning
-Scripting och coding
-Performance test
-Installation, configuration och error detection.
-Automation test
-Säkerhetstest
-Språk: svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande kunskapsområden
-Avslutad utbildning på högskola eller universitet
-Leda testarbetet i mindre grupper
-Erfarenhet av mjukvarutest i Business Process Managementmiljöer. Både av IBM mjukvara men även andra leverantörers mjukvara.

IBM Client Innovation Center Sweden AB arbetar med kunder inom de flesta branscher. Du kommer få ytterligare fördjupad kunskap inom flera områden, erbjudanden och tjänster och du kommer att arbeta med erfarna konsulter i världens största IT-bolag. En sak är säker, du kommer att utvecklas och växa genom dina kollegor, mentorer och genom den utbildning du får ta del av.

Vem är du?
För att lyckas i någon av rollerna hos oss och med våra kunder är det viktigt att du trivs i en miljö där samarbete är nyckeln till allas framgång och att du, liksom vi, anser att hjälpa varandra i det dagliga arbetet är en självklarhet. Du är anpassningsbar och gillar att lösa problem. Det är viktigt att du trivs i din tekniska roll och vill utvecklas inom diitt område.

Kontaktperson
Denna rekrytering sker i samarbete med Experis, önskar du ytterligare information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Joakim Davidsson, joakim.davidsson@se.experis.com, tel: 070-379 23 44.