CGI

Dynamics AX affärskonsult inom Finans

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Malmö, Stockholm
Annonserat
den 12 januari 2017
Stängs
den 27 september 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI's Microsoft Dynamics leverans är störst i Norden. Vi växer nu ytterligare då vi har en god pipeline och ett flertal större projekt för leverans. Vi rekryterar ett flertal tjänster till vårt nationella team med placeringsorter i Stockholm, Göteborg och Malmö

Vi söker Dig som idag antigen arbetar som finanskonsult eller i en linjeroll inom ekonomi till vår Dynamics AX-verksamhet i rollen som affärskonsult inom finans.Som affärskonsult kommer du att arbeta med implementering och vidareutveckling av våra kunders affärssystem. Inriktningen är inom finans. Arbetet genomförs i projektform och innebär täta kontakter med kunder, projektledare, lösningsarkitekter, affärskonsulter, utvecklare etc. Arbetet är förenat med resor inom och utom Sverige. Vi söker dig som har ett starkt engagemang för ditt arbete och ett eget driv. Du kommer att vara en viktig del i att fortsätta expansionen av vår AX verksamhet och gillar att bidra till att bygga verksamheten.

Dina arbetsuppgifter omfattar bl.a.
• Förstudie, analys och design
• Implementering och driftsättning av Dynamics AX och tilläggslösningar
• Utbildning av användareDu har dokumenterad erfarenhet av arbeta med Dynamics AX 2012 eller något annat ERP system. Du har erfarenhet av att arbeta som konsult inom ekonomiområdet alternativt med ekonomi/system i en linjeroll.

Du har god problemlösningsförmåga kombinerat med kvalitetstänk, noggrannhet och engagemang. Du behöver vara professionell i konsultrollen och tycka om att arbeta i team för att passa in hos oss. Som lagspelare har du en stark vilja att dela med dig av din kunskap till andra. Du har en förtrolig framtoning, brinner för kundnytta och är affärsmässighet i allt du gör.

Det här erbjuder vi dig
Du får arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling. Vi jobbar med alla delar inom ett IT-projekt, allt från förstudier till design, implementation och drift. Hos oss finns det flera olika sätt att bli framgångsrik.

Med våra program för karriär- och kompetensutveckling sätter du tillsammans med din ledare individuella mål och har alltid en tydlig plan för ditt nästa steg.

Vi har en öppen och generös företagskultur. Att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. Vi som arbetar här är drivna och motiverade. Att ha balans i livet är en självklarhet.

Att arbeta på CGI
Att arbeta på CGI innebär att du får känna vår lokala närvaro och arbeta nära kunder och medarbetare samtidigt som du kan ta del av ett internationellt nätverk med ovärderliga kompetenser och resurser.

För att hela tiden bli mer kompetent kommer du att få gå kurser hos både Microsoft och andra externa leverantörer. Vi är också måna om att sprida kunskap och har därför också interna kurser och nätverk. För tillfället lägger vi stora resurser på nästa version av Ax. Du får ett spännande jobb med stora utvecklingsmöjligheter!

Vill du bli en del i vårt vinnande lag så tveka inte utan kontakta oss, så berättar vi mer!

Placeringsort Flexibel

För mer information, kontakta

Mikael Wennolf
mikael.wennolf@cgi.com
072 576 28 88På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 65 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

Liknande jobb

Liknande jobb