CGI

Verksamhetskonsult / Dynamics AX - Trade & Logistics

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö
Annonserat
den 12 januari 2017
Stängs
den 11 oktober 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI's Microsoft Dynamics leverans är störst i Norden. Vi växer nu ytterligare då vi har en god pipeline och ett flertal större projekt för leverans. Vi söker Dig som idag arbetar som applikationskonsult med flerårig erfarenhet av Microsoft Dynamics AX och kunskap inom ett eller flera av områdena Trade & Logistics, Warehouse Managment och Production. Som affärskonsult kommer du att arbeta med implementering och vidareutveckling av våra kunders affärssystem. Inriktningen är inom finans. Arbetet genomförs i projektform och innebär täta kontakter med kunder, projektledare, lösningsarkitekter, affärskonsulter, utvecklare etc. Du kommer att tillhöra vårt Malmökontor. Arbetet är förenat med resor inom och utom Sverige.

• Förstudie, analys och design
• Implementering och driftsättning av Dynamics AX och tilläggslösningar
• Utbildning av användare Du har dokumenterad erfarenhet av arbeta med, och är gärna certifierad inom, Dynamics AX 2012. Du har god problemlösningsförmåga kombinerat med kvalitetstänk, noggrannhet och engagemang. Du behöver vara professionell i konsultrollen och tycka om att arbeta i team för att passa in hos oss. Som lagspelare har du en stark vilja att dela med dig av din kunskap till andra. Du har en förtrolig framtoning, brinner för kundnytta och är affärsmässighet i allt du gör.

För mer information, kontakta gärna:
Mikael Wennolf, +46 72 576 28 88På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • Client Management
  • Delivery Management
  • Financial Management
  • Project Management

Liknande jobb

Liknande jobb