Sogeti Sverige AB

Erfarna utvecklare och arkitekter inom systemintegration med fokus på BizTalk

6 dagar kvar

Plats
Karlstad
Annonserat
den 13 januari 2017
Stängs
den 31 mars 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Som konsult med inriktning mot systemintegration kommer du att arbeta med arkitektur, design och/eller utveckling av nuvarande och framtida integrationslösningar. Vi söker främst efter dig som har erfarenhet av Microsoft BizTalk, men har du istället erfarenhet av andra integrationsverktyg så är det givetvis meriterande. Du har troligen några års erfarenhet och brinner för integration.

Medlemmarna i vårt team här i Karlstad är nyfikna, drivande, engagerade och har högt i tak. Vi har en bred kompetens inom systemintegration och vi är en del både av ett rikstäckande och globalt integrationsnätverk inom Sogeti Sverige. Hos oss har du verkligen möjlighet att utvecklas genom spännande uppdrag och erfarenhetsutbyte med kompetenta kollegor.

Har du universitets- eller högskoleutbildning? Är du en positiv, utåtriktad, nyfiken och drivande lagspelare som vill vara med och fortsätta utveckla Sogetis verksamhet i Karlstad? Tveka då inte att skicka in din ansökan. Önskas ytterligare information så ring mig, Åsa Maspers, rekryteringsansvarig på 076-1027300. Vi ser fram emot att få ge dig ett passerkort till kontoret!