Sogeti Sverige AB

Erfarna utvecklare och arkitekter inom SharePoint och Office 365

Plats
Karlstad
Annonserat
den 13 januari 2017
Stängs
den 20 september 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Som konsult med inriktning mot SharePoint och Office 365 kommer du att arbeta med arkitektur, design och utveckling av lösningar baserade på Office 365 och SharePoint. Vi söker främst dig som har några års erfarenhet av Office 365/SharePoint, och som har stort intresse för moderna webblösningar.

Vårt team här i Karlstad är nyfikna, drivande, engagerade och har högt i tak. Vi har en bred kompetens inom SharePoint och Office 365 och vi är en del av ett rikstäckande SharePoint-nätverk inom Sogeti Sverige. Ansvarig för området inom Sverige jobbar här på Karlstadskontoret. Hos oss har du verkligen möjlighet att utvecklas genom spännande uppdrag och erfarenhetsutbyte med kompetenta kollegor.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av:

  • SharePoint
  • Office 365
  • ASP.NET/C#
  • Azure
  • HTML/CSS/jQuery

Har du även universitets- eller högskoleutbildning? Är du en positiv, utåtriktad, nyfiken och drivande lagspelare som vill vara med och fortsätta utveckla Sogetis verksamhet i Karlstad? Tveka då inte att skicka in din ansökan. Önskas ytterligare information så ring mig, Åsa Maspers, rekryteringsansvarig på 076-1027300. Vi ser fram emot att få ge dig ett passerkort till kontoret!

Liknande jobb

Liknande jobb