Sogeti Sverige AB

Säljare / Account Manager - Test & QA

Plats
Stockholm
Annonserat
den 16 januari 2017
Stängs
den 12 februari 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Test / QA på Sogeti

Sogeti är en världsledande helhetsleverantör av affärsdriven test och kvalitetssäkring. Våra kunder vänder sig till oss när de behöver en långsiktig strategisk testtjänst, men även när de söker experter inom Test / QA till sina projekt. Sogeti har varit med och utvecklat metoder, tekniker och processer för effektiv testning och kvalitet i över 20 år vilket gör att vi är en av de största och mest erkända leverantörerna inom test och QA. Det har bl.a. Gartner och NelsonHall slagit fast under de senaste åren. 

På Sogeti arbetar över 6200 personer, varav 250 I Sverige med test och kvalitetssäkring. Vår storlek inom test möjliggör ett erbjudande av spännande uppdrag, projekt och kunder inom olika branscher.

Vi söker dig, kvinna eller man, som vill vara med och fortsätta driva vår tillväxt inom test i Stockholm. Som säljare kommer du att skapa relationer med våra nuvarande och blivande kunder, och du kommer att strukturerat driva hela försäljningsprocessen från början till slut och möta kundens behov med vår unika kompetens.Vem vi söker, vem är du och dina möjligheter

Även om dina tidigare resultat är viktiga så tycker vi att din personlighet och inställning väger tyngre än tidigare erfarenhet.

För att lyckas expandera vår affär behöver du erfarenhet av Test och Kvalitetssäkring inom IT, sätta kunden i fokus och ha en attityd som säger att inget är omöjligt och ha ett driv för att uppnå goda säljresultat.

Vi hanterar ansökningar kontinuerligt så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag eller kontakta mig, Henrik Aldegren, på tel. 072-733 6974 eller via e-post, henrik.aldegren@sogeti.se.

Liknande jobb

Liknande jobb