CGI

Javautvecklare, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 16 januari 2017
Stängs
den 12 november 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vad du kommer att göra hos oss
Du kommer att arbeta med design, utveckling och förvaltning av lönesystemet POL till våra kunder som är stora och medelstora företag inom privat sektor.

Din roll är att tillsammans med andra utvecklare, produktägare och testare utveckla, men också förvalta en existerande kodbas.
CGI strävar alltid efter att ta ett stort ansvar i leveransen mot kund varför du kan komma att få jobba med kravarbete mot kund. Arbetsuppgifterna innefattar även third line support. Vi använder utvecklingsverktyget Eclipse och språken java 5, J2EE, HTML5 och CSS3 med Java-ramverket Struts2 och Javascript-ramverket jQuery. Systemets data är lagrat i databasen MS SQL Server varför kunskaper i SQL och lagrade procedurer är önskvärt.Sökande till denna tjänst skall ha dokumenterad erfarenhet av design, utveckling och förvaltning av java-kod, helst av löne- eller HR-system.
Du har förmåga att skapa en stark gemenskap i dina projekt, med dina kollegor likväl som med övriga delar av produkt- och supportorganisationen inom POL.
Du är van att arbeta strukturerat och drivs av att säkerställa leverans mot uppsatta mål. Vi arbetar alltmer med agila metoder i våra projekt och ser gärna att du har sådan erfarenhet i bagaget.

Utöver detta vill vi att du har:
• högskole- eller universitetsutbildning inom systemvetenskap eller liknande
• god kommunikativ kompetens
• goda kunskaper i engelska både i tal och skrift

Det är även meriterande om du har kunskap om Ant, Subversion, ModSecurity2.

För mer information, kontakta
Carl Gerhardsson, 070 374 92 86På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • Java
  • Payroll

Liknande jobb

Liknande jobb