CGI

BI-arkitekt/Senior utvecklare, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 17 januari 2017
Stängs
den 26 september 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Arbetar du med Business Intelligence, Big Data och Analytics och vill fortsätta göra detta på ett internationellt företag med nätverk inom Sverige och utomlands och ett företag som växer inom detta område?

Vi söker BI-arkitekter och seniora BI-utvecklare som kan vara med oss och växa Business Intelligence-affären hos våra kunder.

Du kommer att vara en viktig del i vårt konsultteam och hjälpa oss att få våra kunder att växa inom området genom att bl.a. proaktivt föreslå nya och framåtlutade lösningar. Du kommer att arbeta med presale och då ha förmågan att överskådligt visa lösningar. Vi vill också att du stöttar juninora kollegor samt aktivt bidrar till kompetensnoder.Du arbetar redan idag som BI-arkitekt alternativt arbetar du som BI-utvecklare men känner dig bekväm att ta en arkitektroll. Generella krav för alla våra seniora profiler är att du har minst 7 års erfarenhet av Business Intelligence, erfarenhet av konsultrollen samt en akademisk examen från universitet eller högskola.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av olika BI verktyg, framförallt Microsofts BI-verktyg, Cognos, SAS, eller QlikView. Har du erfarenhet av ETL-verktyg såsom Oracle Warehouse Builder/Data integrator eller Informatica är meriterande.

Som CGI-konsult är du prestigelös och pålitlig. Du prioriterar kundnyttan och har ett affärsmässigt synsätt. Du har en mycket god problemlösningsförmåga, är nyfiken och engagerad. Eftersom du ofta arbetar tillsammans med kund och kollegor i projekt och andra åtagande är du samarbetsinriktad och en lagspelare. Vidare är du öppen för mentorskap. Du har goda kunskaper i svenska och engelska och är bra på att uttrycka dig i tal och skrift.

För mer information, kontakta
Anna Sandell
anna.sandell@cgi.com
+46 8 7750229På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • Cognos
  • English
  • QlikView
  • SAS
  • Swedish

Liknande jobb

Liknande jobb