Scania IT

Erfaren utvecklare inom Java till Flexible Maintenance, Scania IT

Rekryterare
Scania IT
Plats
Södertälje
Annonserat
den 7 april 2017
Stängs
den 8 maj 2017
Kategori
Övriga it-jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du vår framtida teammedlem? Om du känner att följande attribut stämmer, så är det mycket möjligt att det är dig vi söker!

 • Du är bra på hantverket att producera välskriven kod
 • Du gör aldrig tråkiga uppgifter på jobbet eftersom du har automatiserat bort dem
 • Du har inget problem med att parprogrammera utan ser det som ett tillfälle att dela med sig och lära sig nytt
 • Final, immutable, NotNull är självklara byggstenar i din kod
 • Du arbetar inte bara agilt utan förstår verkligen innebörden i det agila manifestet
 • Du tycker att det är svårt att vara en bra lagmedlem ifall man har hörlurar på sig
 
Vårt team är autonomt och vi strävar efter att jobba agilt och leverera kod av hög kvalité. Teamet består av utvecklare och testare. Vi söker i första hand en erfaren utvecklare, men i vårt team delar vi även på arbetet med DevOps, analys och i viss mån test.

Hos oss kommer du bl.a. att få jobba med följande tekniker:
 • Java 8
 • JavaScript
 • Webb
 • Microservices
 • Cloud
Som medlem i vårt team är du med och vidareutvecklar en av Scanias viktigaste tjänster, ”Scania Maintenance with Flexible Plans”. Tjänsten syftar till att maximera fordonets tillgängliga tid och minimera risken för oväntade, dyra stopp genom att skräddarsy underhållsplaner för ett specifikt fordon baserat bland annat på kördata som inhämtas direkt från fordonet.

Vi erbjuder
Scanias företagskultur präglas av öppenhet, mångfald och respekt för individen. Det betyder bland annat att vi undviker att jobba övertid. Vi satsar på utbildning och nätverkande. Vi erbjuder också resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid och lunch till reducerat pris. Bor du i Stockholm kan du åka med Scania Job Express, direkt mellan Stockholm och Södertälje.


Ytterligare information
Kontakta Sandra Rosengren (Scania Rekryteringscenter), 070-554 05 97 eller Marianne Pettersson (Gruppchef), 08-553 828 90.

Ansökan
Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.
Urval sker löpande under ansökningstiden.
 

Gör din ansökan via http://www.scania.com/group/en/available-positions/ för att vi ska få korrekta uppgifter. I de fall det uppstår problem med att registrera din ansökan på scania.com så kan du maila din ansökan till kandidatbokning@scania.com
OBS! Ange Scanias Job Id 20164558 i ämnesraden. Bifoga ditt CV, personligt brev samt relevanta betygskopior. Vi behöver också ditt fullständiga namn, adress, e-post och mobilnummer för att kunna registrera din ansökan. Ofullständiga mailansökningar kommer vi ej kunna hantera.
 

Liknande jobb

Liknande jobb