CGI

Löneexpert till HRM Public, Umeå

Rekryterare
CGI
Plats
Umeå
Annonserat
den 18 januari 2017
Stängs
den 14 november 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

HRM Public erbjuder tjänster och lösningar inom HRM till kunder inom offentliga sektorn.

Du kommer att jobba i ett härligt gäng med fokus inom löneområdet. Det är därför viktigt att du har en bred och djup kunskap om lön. Dina viktigaste arbetsuppgifter blir att tillhandahålla stöd och rådgivning till befintliga kunder såväl ”akut” support som planerad. Det gäller att ha en hög servicegrad som ger hög kundnöjdhet.

Om du är er person som tycker om att ingen dag är den andra lik och ständigt stå inför nya utmaningar kan kanske det här vara jobbet för dig!Dina viktigaste arbetsuppgifter blir att tillsammans med övriga inom löneteamet besvara de incidenter och supportfrågor som kommer in från kunderna och hamnar inom ditt ansvarsområde.

Andra viktiga arbetsområden är att meddela upptäckta fel och brister hos kund till övriga i organisationen, uppdatera användardokumentation samt i viss mån genomföra tester på rättningar inom ditt ansvarsområde.Vi söker dig som har en lönebakgrund och nu vill arbeta mer som en systemspecialist och mot flera olika kunder.

Har du kunskap om redovisning, erfarenhet av att tillämpa lag och kollektivavtal samt applikationen Heroma är detta meriterande. För att lyckas i rollen har du ett par års arbetslivserfarenhet.

Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du respekterar och värdesätter dina kollegor, har en analytisk förmåga och är noggrann. Det är viktigt att vara kundorienterad, serviceinriktad och ha en god kommunikativ förmåga.

För mer information, kontakta gärna:
Camilla Wallin, camilla.wallin@cgi.com, 0708-513544

På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • Accounting
  • Analytical Thinking
  • Business Analysis
  • Communication (Oral/Written)
  • Pensions

Liknande jobb

Liknande jobb