CGI

UX/UI-designer, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 19 januari 2017
Stängs
den 1 september 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

UX-teamet på CGI består av designers, strateger, interaktionsdesigners och informationsarkitekter. Vi upplever en ökad efterfrågan på våra tjänster och behöver därför bli fler.

Tillsammans med oss och våra kunder kommer du att designa och utveckla nya digitala tjänster och e-handelslösningar för några av Sveriges ledande företag, organisationer och myndigheter.

Vi tror att du är en initiativrik interaktionsdesigner med klipp i steget som arbetat praktiskt i två till tre år och därmed behärskar de verktyg som krävs för att visualisera och dokumentera specifikationer och interaktionsdesign. Du kan snabbt skissa fram lösningar utifrån användarnas behov och framtagna affärsmål i form av wireframes, skisser och prototyper tillsammans med strateger, designers och utvecklare. Du tycker kommunikation är viktigt och kan med lätthet motivera framtagna förslag och lösningar till kund.

Vi tror också att du:

  • Kan uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska
  • Har relevant utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Har kunskap om att göra User Research med hjälp av olika insamlingsmetoder
  • Dagligen arbetar med prototypverktyg såsom Axure, Omnigraffle, Balsamiq etc
  • Älskar digitalt och har intresse för nya tekniker och trender
  • Har erfarenhet av och gillar att arbeta agilt

Erfarenhet och/eller intresse av e-handel samt Google Analytics ser vi som en merit.

I ansökan vill vi att du lämnar ett personligt brev, CV samt arbetsprover från dina tidigare uppdrag.

För mer information, kontakta gärna:
Konsultchef Marika Eriksen 070-2234824.

På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

Liknande jobb

Liknande jobb