SEM-specialist med SEO-kunskaper till Avero i Göteborg

Rekryterare
Plats
Västra Götalands län, Göteborg
Annonserat
den 15 december 2016
Stängs
den 18 februari 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Avero AB har levererat kvalitetsprodukter online sedan 2004. Vi är ett ungt internationellt företag i ständig tillväxt med utrymme för utveckling. Ärlighet, kvalitet och framåtanda är våra kärnvärden. Hos oss arbetar du i ett härligt team tillsammans med trevliga kollegor. Vårt huvudkontor finns i fina sekelskifteslokaler i Göteborg med närhet till snabba kommunikationer. Vi söker nu dig som vill vara med och vidareutveckla vår verksamhet in i framtiden. Se vad vi arbetar med på våra hemsidor: www.studsexperten.se och www.northtrampoline.com.

Arbetsbeskrivning

I rollen som SEO-specialist hos Avero kommer du ansvara för att optimera våra sökordskampanjer på samtliga marknader. Du analyserar och genomför relevanta köp som driver trafik till våra sajter. I ditt arbete kommer du ta hand om Remarketing och Tag Manager.

Du arbetar vant med trafik- och konverteringsanalys i Google Analytics och utvärderar och föreslår site-förändringar i innehåll/struktur, i syfte att optimera för SEO och konvertering.

Som SEM-specialist kommer du arbeta med SEO i samarbete med vår Webbredaktör. Du kommer även att hantera annonsering i olika digitala kanaler som t.ex. Facebook.

Vem är du?

Vi söker dig som brinner för digital marknadsföring och analys. Du är specialist på AdWords och Google Analytics och känner väl till Google Tag manager.

Du har minst 3 års erfarenhet av digital marknadsföring och dokumenterad erfarenhet av AdWords och PPC-annonsering. Certifiering inom Google AdWords och Google Analytics är ett krav samt mycket goda kunskaper i svenska och engelska -tal och skrift.

Som person är du analytisk, självgående och strukturerad. Du inspireras av att arbeta i en tempofylld internationell miljö och tycker om förändring och utveckling. Du har en positiv inställning, är initiativrik och tycker om att samarbeta.  

Vi sätter stort värde på din personliga drivkraft, ditt engagemang och din vilja att skapa goda resultat.

Vad kan Avero erbjuda dig?

Vi erbjuder rätt person ett fritt, dynamiskt och ansvarsfullt arbete i ett familjärt och nytänkande bolag. Vi befinner oss i en spännande fas med vidareutveckling av nya varumärken och expansion i nya länder. Du kommer få vara med från början på vår resa med att utveckla Avero vilket ger dig möjligheten att sätta din personliga prägel på tjänsten som SEM-specialist.  

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar vi med Experis. Tjänsten söker du genom att registrera dig på experis.se och söka via länken. Vänligen skicka din ansökan så snart som möjligt, dock senast 18 februari. Vi gör löpande urval och ser gärna att du anmäler ditt intresse snarast.

För mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Caroline Magnusson, Tel. 031-61 72 29