System Performance Developer

Plats
Göteborg, Västra Götaland
Annonserat
den 19 januari 2017
Stängs
den 19 februari 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Intrum Justitia Invest AB är ett finans- och inkassobolag vars affärsidé är att förvärva förfallna konsumentkrediter och därefter förvalta dessa i egen regi. Bolaget sysselsätter idag drygt 40 personer och är under tillväxt. Sedan januari 2011 ingår bolaget i Intrum Justitia-koncernen.

Vi söker en erfaren System Performance Developer som vill arbeta med databasprogrammering i ett expansivt bolag där systemstödet spelar en nyckelroll för affären.

Som System Performance Developeringår du i ett team som består av tre personer som tillsammans ansvarar för programmering, daglig drift och underhåll av vårt affärssystem Nova. Systemet ägs av Tieto Enator och används av över 70 företag i 15 länder.

Utveckling i databaser och servermjukvara ingår i det dagliga arbetet. Du kommer även att analysera, optimera och ta fram nya arkitekturer och databasmodeller och till viss del kommer du även att arbeta med automatiseringsfrågor. Vidare kommer du även delta i det löpande arbetet med att effektivisera våra arbetssätt och rutiner.

Hos oss får du möjlighet att utveckla och fördjupa dina kunskaper i databasutveckling i nära samarbete med affären eftersom vi har daglig kontakt med verksamheten. Du kommer att ingå i ett litet och sammansvetsat team med hög kompetensnivå.

Profil
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom IT och minst tre års erfarenhet av att arbeta med databasutveckling. Du har djupa kunskaper inom SQL programmering i MSSQL samt inkassosystemet Nova. Vi ser också att du har vana av att arbeta självständigt med ansvar för utvecklingsleveranser inom IT-området.

Kunskap inom Windows Server är meriterande.

Personliga egenskaper
Vi ser att du är en kreativ person med ett stort teknikintresse, eget driv och en stark vilja att nå uppsatta mål. Du har också ett noggrant arbetssätt och förmåga att prioritera mellan arbetsuppgifter utifrån vad som är mest affärskritiskt. Du har förmåga att analysera, se komplexa samband och dra relevanta slutsatser. Vidare är du en organiserad person som är van att hantera flera uppgifter parallellt.

Är du intresserad?
Ansök genom att klicka på ”Ansök”.

Sista ansökningsdag:
2017-02-19
 
Placeringsort:
Göteborg alt Varberg
 
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
 
Kontaktpersoner:
1) Andreas Johansson (Business Performance Manager)
Tel: 0340-69 81 00 (vxl)

3) Helge Nyman (Akademikerföreningen)
Tel: 08-527 275 87

Vi tillämpar kollektivavtalet Almega Tjänsteföretagen - Unionen och Akademikerförbunden