CGI

Konsultchef, Borlänge

Rekryterare
CGI
Plats
Borlänge
Annonserat
den 24 januari 2017
Stängs
den 20 november 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du utveckla och driva ett framgångsrikt team som präglas av innovation, gemenskap och öppenhet? Välkommen till CGI Borlänge! Vi söker nu en konsultchef till vår enhet i Borlänge.
Som konsultchef blir du en av våra nyckelpersoner och får möjligheten att utveckla och driva enheten och teamet framåt.

CGI Borlänge går bra. Vi har de senaste två åren haft en tillväxt på 30 % årligen. Vi har många spännande och betydelsefulla kunder och projekt, bland annat ansvarar vi för CGI:s största kund i Sverige!Som konsultchef har du stort fokus på kunder, leveranser, affärer och medarbetare. Vi söker dig som drivs av ett stimulerande och samtidigt utmanande arbete, och som vill vara en viktig del av något större.

Vad du kommer göra hos oss:

 • Du ansvarar för din grupps och dina medarbetares affärer och leveranser till kund och kommer i och med det ha ett stort engagemang i kund- och marknadsrelaterade aktiviteter, såsom arbete i kundteam, i styrgrupper och delaktighet vid kundkontakter.
   
 • Du ansvarar för flera kunder, leveranser och/eller tjänster, där du kommer att följas upp på lönsamhet och utveckling av kunden, leveransen och/eller tjänsten - med syfte att generera ytterligare kundnytta.
   
 • Du har medarbetaransvar vilket innebär att du ansvarar för att inspirera, motivera, engagera och kompetensutveckla medarbetarna i din grupp. Du kommer även att arbeta med rekrytering. Våra konsulter arbetar inom hela systemutvecklingsprocessen med att hjälpa våra kunder med - kravfångst, analys, strategi, rådgivning, projektledning, design, utveckling, test, implementation samt drift och förvaltning - inom hela IT-applikations- och infrastrukturområdet.
   
 • Du ingår i enhetens ledningsgrupp där vi alla har ett gemensamt övergripande enhetsansvar för alla kunder, affärer, leveranser samt alla medarbetares trivsel och stolthet.• Du tycker om och stimuleras av att utveckla affärer och relationer hos våra kunder samt att identifiera nya affärsmöjligheter som ger kundnytta.
   
 • Din erfarenhet inom IT-området gör att du har lätt för att förstå IT-tekniken och att diskutera kundbehov. Kundbehov som du sedan kopplar till våra erbjudanden och tjänster, samt strategisk kompetensutveckling med medarbetare.
   
 • Du har ett genuint intresse av att arbeta med människor och som ledare motivera och engagera dina medarbetare.
   
 • Du har en positiv och kommunikativ läggning och viljestyrka att utveckla såväl verksamhet som medarbetare och är drivande som person.
   
 • Du har dokumenterad erfarenhet av ledande roller med medarbetaransvar.
   
 • Erfarenhet inom krav och testområdet är meriterande.


FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA:

Jonas Fjelling, enhetsansvarig, telefon: 0243-936 16.

På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

 • Communication (Oral/Written)
 • Delivery Management

Liknande jobb

Liknande jobb