Scania IT

Kreativ funktionsutvecklare med ledaregenskaper

Rekryterare
Scania IT
Plats
Södertälje
Annonserat
den 11 april 2017
Stängs
den 31 maj 2017
Kategori
Övriga it-jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Sektionen Vehicle Controls Systems, ansvarar för Scanias inbyggda chassistyrsystem. För flertalet av dessa system utvecklar vi all funktionalitet själva. Vi arbetar tvärfunktionellt med samlokaliserad kompetens och agila arbetsmetoder. Arbetet bedrivs i team med stort inflytande på våra arbetssätt. Vi inspireras av lean och inom teamen har vi en god stämning i vilka vi är öppna och lär av varandra.

Gruppen Chassis Controls är en grupp som har en mycket inspirerande och spännande produktportfölj. Vi söker en funktionsutvecklare som skall ingå i ett av teamen och skapa förutsättningar för många kommande funktioner. Vi söker dig som är kreativ nog att hitta på det som inte är uppfunnet och strukturerad nog att tvärfunktionellt driva funktionerna från idé till färdig produkt.

Dina arbetsuppgifter
Som funktionsägare är du ansvarig för att sammanställa kravbilden för kommande funktionalitet beträffande funktion, prestanda och kundnytta. Du är även ansvarig för förvaltningen av existerande funktioner. I din roll kommer du att följa dina funktioner från krav till validering och skapa ett brett kontaktnät.  I ditt ansvar ingår att  utveckla funktionerna själv i Mathlab/Simulink och/eller tillsammans med en utvecklare. En viktig del i rollen är att vara ute och träffa våra slutkunder och förstå deras framtida behov.
 
Din profil
Vi söker dig som är civilingenjör med reglerteknisk bakgrund samt med några års erfarenhet av inbyggda system. Har du kunskap och erfarenhet av modellbaserad utveckling är detta mycket meriterande.
Du kommunicerar flytande på engelska såväl i tal som skrift.
 
Som person är du är driven och engagerad samt har ett stort tekniskt intresse. Du har en positiv attityd och tycker att det är stimulerande med många kontaktytor.
Din förmåga att ta ansvar och vara strukturerad är av stor vikt. 

Vi erbjuder
Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Jobexpress.

För mer information
Kontakta gärna Magnus Wallenstrand, gruppchef, 08-553 858 18

Ansökan skall innehålla personligt brev, CV och relevanta betyg/intyg.
Då vi eftersträvar en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden till denna tjänsten.

Om du har problem med att fullfölja din ansökan, kan du skicka din ansökan till kandidatbokning@scania.com
Ange Jobbid och annonsrubriken i ämnesraden. Bifoga ditt CV, personligt brev samt relevanta betygskopior. Vi behöver också ditt fullständiga namn, personnummer, adress, e-post och mobilnummer för att kunna göra din ansökan komplett.

Liknande jobb

Liknande jobb