Telenor Inpli

Vi söker rekryterare som älskar sociala medier!

Rekryterare
Telenor Inpli
Plats
Malmö
Annonserat
den 21 april 2017
Stängs
den 22 maj 2017
Kontakta
Elisabeth Ljungqvist
Kategori
Övriga it-jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi fortsätter vår framgångssaga som expansivt företag och behöver därför utöka vårt HR/marknadsteam med ytterligare en härlig kollega!

Vi arbetar enligt en gedigen och kvalitetssäkrad rekryteringsprocess där kompetens och personlighet väger lika. Du kommer att tillhöra vår HR-funktion vars uppdrag är att säkerställa det företagsövergripande målet ”Sveriges bästa arbetsgivare” med allt roligt det innebär. I rollen kommer du att rapportera till HR-chefen och ha ett nära samarbete med rekryteringsansvarig i Stockholm. Dina uppdragsgivare är rekryterande chefer i företaget. 

Det kommer bli en superkul resa för dig som vill ta nästa kliv i karriären och jobba i ett riktigt härligt gäng!

Dina roliga arbetsuppgifter

I rollen som rekryterare kommer du tillsammans med rekryteringsansvarig att ansvara för företagets samtliga rekryteringar, med fokus på regionerna Malmö och Göteborg. Rekrytering hos oss innebär framförallt search och headhunting av specialister inom kommunikation och nätverk.

Andra spännande ansvarsområden kommer vara att driva arbetet med rekrytering av unga talanger i nära samarbete med högskolor och universitet samt medverkan på olika arbetsmarknadsdagar. Vi är även i startskedet av vårt arbete med att stärka vårt Employer Brand via sociala medier och hoppas att detta är något du går igång på och skulle vilja ansvara för. 

Din profil

För att du på bästa sätt ska kunna ta dig an den här fantastiska och utmanande rollen, ser vi att din rekryteringserfarenhet varit dokumenterat framgångsrik och att du självständigt ansvarat för hela processen.  Du känner dig trygg i bedömningen av både kompetens och person och ser fram emot att utvecklas vidare inom området.

Vi ser gärna att du har ett stort teknikintresse och vet att det krävs uthållighet och en stor portion målfokus för att kontinuerligt leverera i denna utmanande bransch. Du vet att rollen kräver hög integritet, en stor social förmåga och ett förtroendeingivande sätt. 

Du har 2-3 års erfarenhet av rollen som rekryterare där du framgångsrikt drivit rekryteringsprocessen från start till mål. Eftersom vi hoppas på att du är en fena på sociala medier tror vi att du formulerar dig inspirerande och säljande i text. Det är meriterande om du har en relevant universitets- eller högskoleutbildning.

Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

Om oss

Network Services är tillsammans med Datametrix Skandinaviens största specialist- och tjänsteföretag inom IT-infrastruktur och drift. Network Services grundades 2004 och blev i januari 2017 förvärvade av Telenorägda Datametrix. Tillsammans är vi över 450 anställda och erbjuder kundanpassade lösningar och managerade tjänster inom nätverk och IT-säkerhet samt kvalificerade konsulttjänster inom data- och telekommunikation. Vårt mål att bli bäst inom kommunikation, nätverk och säkerhet!

För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i dina kollegor på Network Services som är lärande, professionella och samtidigt avslappnande i sin stil och i sitt sätt att lösa problem. För oss är det viktigt att du har roligt på jobbet!

Visst låter det intressant!

Vi tillämpar löpande urval och välkomnar din ansökan snarast. Du ansöker genom att klicka på “Sök jobbet”. Du behöver bara lägg in dina kontaktuppgifter samt bifoga cv och personligt brev eller söka med din LinkedIn-profil – det tar bara någon minut!

Tillträde efter överenskommelse

Liknande jobb

Liknande jobb