Kreativa systemutvecklare till Bouvet!

Rekryterare
Bouvet
Plats
Skåne län, Malmö
Annonserat
den 24 januari 2017
Stängs
den 31 mars 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Bouvet är ett ledande skandinaviskt konsultföretag som levererar tjänster inom IT, digital kommunikation och rådgivning. Bouvet har cirka 1000 medarbetare, fördelade på 14 kontor i Norge och fyra kontor i Sverige. Sverigekontoren består idag av ca 100 personer, varav 20 dedikerade personer på Malmökontoret. År 2014 blev vi utnämnda till en av Sveriges bästa arbetsplatser av Great Place to Work Institute.

 

Vill ni följa med på vår spännande resa?

Nu expanderar vi i Sverige och söker vassa utvecklare med stor ambition och nära till skratt till vårt härliga team i Malmö. Vår målsättning är att vara det mest trovärdiga konsultbolaget med de mest nöjda kunderna och medarbetarna.  Hos oss är du som medarbetare alltid i fokus och genom korta beslutsvägar och högt i tak. Du har möjlighet att påverka både din egen och bolagets utveckling.

Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med god stämning, spännande projekt och utmanande arbetsuppgifter. Vi tror på våra medarbetares vilja att utvecklas och ger dig och dina kollegor möjlighet att både bredda och fördjupa er, bland annat genom regelbundna sociala aktiviteter, t.ex. CodeCamps och Design Reviews.

Arbetsuppgifter:

Vi letar efter dig med stort intresse av kodning inom front-end det är också meriterande med fullstackkompetens. Viktigt för rollen är primärt mycket goda kunskaper i JavaScript och Html även Microsoftstacken överlag, så som C# och .net. Vidare tror vi att du har minst 3-5 års erfarenhet av utveckling. Du trivs i en miljö där du får arbeta varierat, både ute hos kund och i inhouse projekt. Ditt geografiska område är primärt Skåne-och Öresundsregionen. Viktigt för oss är också att du jobbat i olika utvecklingsprojekt genom åren för att på så vis skaffat dig erfarenhet från olika miljöer.

Vem är du?

Du är kund- och lösningsorienterad, har goda kommunikationsegenskaper och är ansvarstagande. Du har förmåga att hantera många arbetsuppgifter, även under tidspress och gillar nya utmaningar. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Kontaktperson

I denna rekrytering arbetar vi med Experis IT och rekryteringskonsulterna Sophie Dalebjer, sophie.dalebjer@se.experis.com alt. 040 660 63 33 och Igor Micanovic, igor.micanovic@se.experis.com alt. 040 665 61 44. Urval sker löpande så skicka in ditt CV eller ta kontakt via LinkedIn på:

https://se.linkedin.com/in/sophiedalebjer

https://www.linkedin.com/in/igormicanovic/

Liknande jobb

Liknande jobb