CGI

Verksamhetskonsult, Göteborg

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg
Annonserat
den 25 januari 2017
Stängs
den 27 september 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Verksamhetskonsult Dynamics 365 for Operations/AX - Trade & Logistics

CGI's Microsoft Dynamics leverans är störst i Norden. Vi växer nu ytterligare då vi har en god pipeline och ett flertal större projekt för leverans.

Vi söker dig med kortare eller längre erfarenhet av Microsoft Dynamics AX och kunskap inom ett eller flera av områdena inköp, försäljning, lager, logistik och produktion.
Du arbetar idag som applikationskonsult, alternativt i en linjeroll inom något av dessa områden.Som affärskonsult kommer du att arbeta med implementering och vidareutveckling av våra kunders affärssystem med inriktning på processer inom området Trade & Logistics.
Du kommer att ingå i ett lokalt team i Göteborg med andra specialister inom Dynamics 365: utvecklare, applikationskonsulter, lösningsarkitekter, projekt- och serviceledare men du kommer också att ha ett brett nätverk och samarbeta med Dynamics 365-specialister nationellt och internationellt.
Arbetet är förenat med resor inom och utom Sverige.

 • Förstudie, analys och design
   
 • Implementering och driftsättning av Dynamics AX och tilläggslösningar
   
 • Utbildning av användareDu har god kunskap och dokumenterad erfarenhet av att utveckla och implementera verksamhetsprocesser och affärssystem, som konsult alternativt från en linjeroll. Det är meriterande om du har jobbat med Dynamics AX 2012 eller senare version.

Vi söker både mer och mindre seniora profiler.


Du har god problemlösningsförmåga kombinerat med kvalitetstänk, noggrannhet och engagemang. Du behöver vara professionell i konsultrollen och tycka om att arbeta i team för att passa in hos oss. Som lagspelare har du en stark vilja att dela med dig av din kunskap till andra. Du har en förtrolig framtoning, brinner för kundnytta och är affärsmässig i allt du gör.

För mer information, kontakta gärna:

Kristin Källner +46 70 591 14 18


På CGI är vi ett team av entreprenörer.
Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 68 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

 • Analytical Thinking
 • English
 • Microsoft Dynamics AX
 • Microsoft Visual Studio
 • Problem Solving/DecisionMaking
 • Swedish

Liknande jobb

Liknande jobb