Sogeti Sverige AB

Ambitiös IT-student - titta hit!

Plats
Uppsala
Annonserat
den 26 januari 2017
Stängs
den 31 mars 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Har du ett helt år kvar av skolan? Gör det till det bästa någonsin!

Har du ett brinnande intresse för IT, digitalisering och innovation som gör att du är en av våra blivande stjärnor? Oavsett betyg, ursprung, kön, operativsystem eller favorit-skam-karaktär söker vi dig och vill hjälpa dig att omsätta det du lärt dig i teorin i praktik. Vi vill ge dig en chans i arbetslivet. Men först lite om oss.

Vi är Sogeti (googla för uttal), ett av världens största IT-företag som gärna skryter om vår lokala grund. Vi finns på 21 (!) orter i Sverige och har en lokal stolthet. Vi kan det mesta inom IT men vill mer, därför är du intressant - vår framtid - låt oss utveckla varandra vidare!

Vi introducerar nu första omgången av vårt studentambassadörsprogram, Sogeti Fasttracker, där vi erbjuder dig som utvald student, att under ditt sista studieår få en inblick i arbetslivet som IT-konsult, utvecklas vidare mot din blivande yrkesroll samt en möjlighet att skapa en karriär hos Sogeti som framtida arbetsgivare.

Hos oss kommer du att få ett brett nätverk i företaget, bli inbjuden till exklusiva event och föreläsningar, och har eventuellt möjlighet att få skriva på anställningspapper redan innan utbildningen är slut. På så sätt slipper du en enda dags glapp mellan universitet eller högskola och din kommande karriär.

Tillsammans med andra utvalda studenter runt om i Sverige kommer du att få en möjlighet till utveckling i ett stort globalt bolag där utveckling blandas med skratt, exjobb med intressanta föreläsningar, och certifieringsplugg kombineras med fascinerande diskussioner om digitalisering, VR, IoT, innovation och test. Vi kommer att lära dig allt vi kan, även om du inte blir serverad något på silverfat. Snabbt kommer du förstå att det du lärt dig i din utbildning är nyttigt, men att det finns mycket mer att lära.

Vi erbjuder:

 • Ett mentorskap från Sogeti och möjlighet att omsätta teoretisk kunskap i praktiken

 • En unik möjlighet att utvecklas vidare i ett stort globalt bolag tillsammans med andra utvalda studenter där vidareutveckling varieras med exjobb och intressanta föreläsningar

 • Tillgång till vårt kontor samt en möjlighet att bygga ett nätverk med kollegor och andra studenter

 • Möjlighet till certifieringar och tillgång till dator

 • Deltagande på Sogetis happenings

 • En möjlighet till en framtida anställning som konsult på Sogeti samt en chans till ett spännande exjobb och praktik

 • Tillgång till Sogeti ”University” och dess online-utbildningarVi vill att du med ett stort engagemang visar vad du går för, tar plats i vår organisation, mot våra kunder, på universitetet eller högskolan och visar att du vill bli en nyckelperson i vårt företag. Du ställer med glädje upp på våra arrangemang, studentevents och bidrar aktivt med hjälp i vårt arbete mot studenter. På sikt ser vi gärna att du driver detta arbete och kommer med nya idéer på hur vi kan utveckla vårt samarbete med universitetsvärlden. Det kan hända att du vill arrangera något själv? Kanske vill du hålla ett föredrag inför studenter om vad du lärt dig? Vi hoppas även att du tar del av vår kompetens, vårt nätverk och skapar ditt eget nätverk i Sogeti, med andra Fasttrackers runt om i landet.

Vi förväntar oss:

 • Ett stort engagemang och ansvarstagande för egen yrkesrelaterad- och konsultmässig utveckling

 • Ett aktivt deltagande i Sogetis marknadsföring mot studenter

 • Att du tar del av vår kompetens och vårt nätverk samt skapar relationer med andra utvalda studenter runt om i landet men även med respektive högskola/universitet

 • Att du kommer med nya idéer på hur vi kan utveckla samarbetet med universitetsvärlden samt arbetet mot studenter

 • Att du tar plats i vår organisation, mot våra kunder, på utbildningen, och visar att du vill bli en nyckelperson i vårt företag

Är du vår blivande stjärna som löser våra kunders framtida IT-behov?

Ansök så snart du kan med ditt CV eller din LinkedIn-profil, kombinerat med ett personligt brev där du motiverar varför du är rätt för oss.

Sogeti Fasttracker - Din highway in i IT-branschen

Liknande jobb

Liknande jobb