Junkyard söker erfaren IT-tekniker till Trollhättan eller Göteborg

Rekryterare
Plats
Göteborg och Trollhättan
Annonserat
den 27 januari 2017
Stängs
den 26 februari 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Junkyard är Skandinaviens största e-handelskoncept inom Fashion, Street och Sport med en omsättning på 300 miljoner kronor. Målgruppen är killar och tjejer i åldern 15-25 år och utbudet består av välkända varumärken men även av flera egna varumärken som designas och produceras inom den egna organisationen. Bolaget startade verksamheten 2002 och driver även fysisk butik i Sverige och wholesale med internationell fokus. Idag är vi ca 90 anställda fördelat på kontor i Göteborg, Trollhättan och Oslo och tror på stark tillväxt framgent. Vi är ett helägt dotterbolag inom Frankenius Equity koncernen.

Vi söker

En erfaren IT-tekniker med placering i Göteborg eller Trollhättan. Oavsett placeringsort så kommer arbetet ske ungefär 50% per ort. Rollen är både supportande, operativ och till viss del projektorienterad. I ditt dagliga arbete ansvarar du för att utveckla företagets interna IT – miljö samt supportera företagets data-användare med stöd av övriga kollegor på IT-avdelningen. Du kommer att förstärka IT/webbavdelningen som idag består av 5 personer. Vidare kommer du arbeta med test av intern utveckling företagets samt utveckla manualer och rutiner inom IT-området och arbeta med felsökning.

Arbetsuppgifter:

  • Ansvara för support av alla IT-baserade lösningar
  • Felsökning ERP, Webb, WMS, Windows, Mac, Qlikview mm
  • Utveckla rutiner, manualer och internutbilda
  • Arbeta med test av applikationer för webb

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi tror att du är högskoleutbildad med flerårig erfarenhet från liknande befattningar med mycket goda kunskaper inom några men inte nödvändigtvis alla dessa områden

  • MacOS. Certifieringar är meriterande.
  • Windows klient, MCP cert är meriterande.
  • Windows server MCP cert är meriterande.
  • ERP gärna Pyramid, goda kunskaper.
  • Qlikview och/eller Qlik sense-kompetens är meriterande.
  • Testare, ISTQB-certifiering är meriterande.

Du har en bred IT-kompetens och en vana att hjälpa IT-användare. Goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift är ett krav.

Som person är du flexibel, lösningsorienterad, kommunikativ och framförallt pedagogisk. Du trivs med att jobba självständigt såväl som i team, är inte rädd för att fråga och är duktig på att förklara processer inom IT för användare.

Varför Junyard

Junkyard är ett företag i stark tillväxt där vi drivs av en framtidstro. Vi arbetar i en bransch i ständig utveckling som kräver en organisation som är hungrig och förändringsbenägen. Vår personal är relativt ung men har ändå en bred erfarenhet av såväl fashion och mode som av e-handel. Tillsammans bygger vi ett helt unikt bolag där vi strävar efter att ligga i framkant inom både koncept och sättet att arbeta. Vi lägger stor vikt vid att skapa en inspirerande arbetsmiljö präglad av framåtanda och nytänkande. Junkyard är anslutna till Unionens kollektivavtal.

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar vi med Magnus Kjerrman på Paf Rekrytering.

Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

För mer information är du välkommen att kontakta Magnus Kjerrman på 0709 52 85 63 eller magnus.kjerrman@pafrekrytering.se.