Help us keep the digital society running!

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 7 februari 2017
Stängs
den 26 februari 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

HELP US KEEP THE DIGITAL SOCIETY RUNNING!

Nixu är Nordens största konsultföretag inom cyber security. Den omfattande digitaliseringen som pågår gör att mängden information ökar explosionsartat samtidigt som hanteringen av information blir allt mer komplex. Cyberhot och nya regulatoriska krav ställer höga krav på företag och organisationer vilket gör att behovet av specialister inom IT- och informationssäkerhet är stort.

Nixus mål är att vara med och skapa en säkrare värld och få ett väl fungerade digitalt samhälle, då räcker det inte med att vara ett traditionellt kunskapsföretag. Erfarenhetsutbyte mellan individer och utveckling av kompetens måste accelereras för att leva upp till nya krav och komplexa utmaningar i dagens och framtidens hotbild. Detta har Nixu tagit fasta på, så när du jobbar hos oss får du ta del av en stimulerande och utvecklande miljö med spännande och utmanande uppdrag. vi lägger stor fokus på kunskapsutbyte och lärande.

Är du en Nixuan? Du är den vi söker om du trivs med att vara självgående i konsultrollen och uppskattar stort eget ansvar samt om du drivs av att optimera nyttorna för kunden och alltid verkar för kvalitet och precision. Det är bra om du trivs i sociala sammanhang, är en lagspelare när det behövs och kan tänka dig att resa i jobbet ibland.

Just nu har vi en stor efterfrågan inom alla vår affärsområden och söker konsulter inom:

  • Informationssäkerhet
  • IT säkerhet och säkerhetsarkitektur
  • IT-GRC (Governance, Risk and Compliance)
  • Identitets- och behörighetshantering (IAM)
  • Säkerhetsanalys

Vi ser gärna att du:

  • Har genomfört utredningar, analysarbeten, förstudier samt tagit fram beslutsunderlag, kravspecifikationer och riskanalyser.
  • Är van att jobba i projektform och vara föredragande och leda i olika typer av arbetsgrupper.
  • Har stort kundfokus för att optimera nyttorna för kunden samt alltid verka för kvalitet och precision.
  • Har goda kunskaper om klassificering, riskhantering, kravhantering, förändringsarbete, verksamhetsanalys, kontinuitetsplanering samt strategiarbete.

Ansök redan idag!

Ansökningar behandlas löpande och har du frågor om tjänsten eller Nixu kan du höra av dig till Mårten som är affärsområdeschef i Stockholm, marten.moller@nixu.se, 070-358 93 03 eller Roberto som är konsultchef i Uppsala roberto.carmona@nixu.com, 070-522 01 33.

Läs gärna mer om Nixu på www.nixu.se och www.nixu.com.

Nixu Sweden

Vi arbetar för att förbättra våra kunders informationssäkerhet inom områdena i lösningsområden Information security management, identity access management och it-security. Nixus modeller och metoder är utvecklade för att på ett så enkelt och pragmatiskt sätt som möjlighet säkerställa att företag säkrar sin affärskritiska information och på så sätt optimerar verksamhetsnyttan och minskar riskerna för incidenter.