Cyber security bolag söker IT- och Managementkonsulter

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 7 februari 2017
Stängs
den 26 februari 2017
Kategori
Konsulttjänster
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CYBER SECURITY BOLAG SÖKER IT- OCH MANAGEMENTKONSULTER.

Är du it- eller managementkonsult eller har annan liknande position och är intresserad av att fördjupa dig inom och börja jobba med informationssäkerhet, då ska du fortsätta läsa den här platsannonsen.
Den omfattande digitaliseringen som pågår gör att mängden information ökar explosionsartat samtidigt som hanteringen av information blir allt mer komplex. Cyberhot och nya regulatoriska krav ställer höga krav på företag och organisationer vilket gör att behovet av specialister inom IT och informationssäkerhet är stort.

Nixus mål är att vara med och skapa en säkrare värld och få ett väl fungerade digitalt samhälle, då räcker det inte med att vara ett traditionellt kunskapsföretag. Erfarenhetsutbyte mellan individer och utveckling av kompetens måste accelereras för att leva upp till nya krav och komplexa utmaningar i dagens och framtidens hotbild. Därför anställer vi nu personer med potential och ambition att växa inom informationssäkerhet och IT-säkerhet.

Det Nixu erbjuder är möjligheten att delta i Nixu Talent Program och därmed utveckla din kompetens inom IT- och informationssäkerhet. Du kommer att få arbeta tillsammans med minst en senior konsult i gemensamma teamleveranser och därmed praktisera Nixus metoder och modeller vilket kommer att bygga erfarenheter och kompetens. Förutom ledda kundleveranser kommer en utvecklingsplan tas fram med tydliga målsättningar och där du första året bl.a. kommer ha möjlighet till:

  • En utpekat mentor för stöd, utveckling och kontinuerliga avstämningar.
  • Två veckors extern utbildning
  • Två veckors intern utbildning (utspridda över året)
  • Tid för interna projekt, egna studier och tillgång till Nixu metoder, mallar mm

När du jobbar på Nixu får du ta del av en stimulerande och utvecklande miljö. Konsulterna jobbar med några av landets mest samhällskritiska verksamheter och har uppdrag inom ett stort antal spännande branscher. Vid intresse kommer även möjligheten att jobba internationellt finnas.

Är du en Nixuan? Du är den vi söker om du trivs med att vara självgående i konsultrollen och uppskattar stort eget ansvar samt om du drivs av att optimera nyttorna för kunden och alltid verkar för kvalitet och precision. Det är bra om du trivs i sociala sammanhang, är en lagspelare när det behövs och kan tänka dig att resa i jobbet ibland.

Vi ser gärna att du:

  • Har genomfört utredningar, analysarbeten, förstudier samt tagit fram beslutsunderlag, kravspecifikationer och riskanalyser.
  • Är van att jobba i projektform och vara föredragande i olika typer av arbetsgrupper.
  • Har stort kundfokus för att optimera nyttorna för kunden samt alltid verka för kvalitet och precision.

Ansök redan idag!

Ansökningar behandlas löpande och har du frågor om tjänsten eller Nixu kan du höra av dig till Mårten som är affärsområdeschef i Stockholm, marten.moller@nixu.se, 070-358 93 03 eller Roberto som är konsultchef i Uppsala roberto.carmona@nixu.com, 070-522 01 33.
Läs gärna mer om Nixu på www.nixu.se och www.nixu.com.